Circuitul integrat detector de fum de la Elmos cu interfaţă integrată asigură cea mai mare flexibilitate în cel mai mic spaţiu.

by donpedro

Înaltă precizie, consum redus, total programabil.
MSC oferă acum detectorul de fum programabil de la Elmos, E520.32. Acest dispozitiv revoluţionează piaţa de detectoare de fum şi include toate componentele electronice active necesare pentru integrarea într-o reţea de detectoare de fum. E520.32 combină un driver configu­rabil de 200mA pentru transmiţătorul cu LED, o intrare de impedanţă mare pentru conversia tensiunii ce alimentează dioda receptoare şi o interfaţă de date pe 2 fire.
E520.32 este echipat cu 4 KByte de flash ROM şi 32 Byte de EEPROM.
Amplificatorul cu viteză mare de reacţie şi convertorul A/D de 10-biţi asigură transmiterea impulsurilor scurte cu o rată mare de detecţie. Mai mult, filtrul trece bandă al amplificatorului evită alarmele false sau interferenţele.
Semnalele transmise sunt procesate de un microcontroler de 8 biţi, opţiunile nume­roase de configurare permit optimizarea performanţelor sistemului, de exemplu, pot fi conectaţi până la 255 detectoare pe o singură interfaţă de date.
Detectorul de fum E520.32 este proiectat pentru o gamă de temperaturi de lucru cuprinsă între 55°C şi +85°C şi este disponibil în capsulă SOIC14.

Ing. Marian Enache – Inginer aplicaţii
mena@msc-ge.com

MSC-Mibatron s.r.l.
O firmă a grupului MSC Vertriebs GmbH
Tel.: 021 2302530
www.msc-ge.com

COMPETENŢA ÎN ELECTRONICĂ

Adaugă un comentariu