Chiar şi Vodafone a confirmat calitatea şi fiabilitatea modulului GSM Quectel M95

by donpedro

În plus, cu noul firmware, veți beneficia şi de funcțiile eCall sau QuecLocator


Ce poate fi mai avantajos decât o confirmare reală a proprietăților în practică? Modulul GSM M95 prevăzut cu caracteristici de top obține aceste „confirmări” din partea dumneavoastră – clienții noștri – şi de curând a obținut şi un certificat de la compania Vodafone.
Dar M95 este asociat şi cu alte veşti bune. M95, atunci când este utilizat cu un firmware adecvat, suportă funcțiile QuecLocator şi eCall.
„QuecLocator“ este o nouă funcție dezvoltată şi operată de compania Quectel, capabilă să obțină o poziție aproximativă a modulului GSM de la semnalul GPS (disponibilitatea stațiilor în mediul ambiental). Funcțiile necesită activarea modului GPRS şi după transmiterea unei anumite comenzi AT, trimite datele la serverul Quectel (aprox. 200B) şi apoi va primi rezultatul operației (aprox. 200B). La descrierea funcţiei QuecLocator. este afișat un test în timp real privind acuratețea ghidului. QuecLocator este cu precădere potrivit pentru mediul urban şi condiții industriale, unde semnalul GNSS poate fi slab (blocat de clădiri) sau suprasolicitat. În aceste condiții, acuratețea la 100 m este un rezultat foarte bun. Mai multe informații pot fi găsite în nota de aplicare QuecLocator.
eCall este o inițiativă menită să asigure asistenţă rapidă motocicliștilor implicați în coliziuni oriunde pe teritoriul Uniunii Europene – prin apelarea numărului de urgenţă 112. În acest caz, acesta trimite la un centru informații privind poziția, utilizarea airbag-ului precum şi date de la un senzor de impact (decelerare – intensitatea coliziunii).

Se poate spune că M95 poate fi acum utilizat cu patru versiuni de firmware:
● 1 = versiunea FW de producție în masă. Deși există o versiune mai recentă de FW (A21), această versiune este extins utilizată de mulți clienți şi din acest motiv Quectel încă mai produce module cu acest FW.
● 2 = cel mai recent FW, utilizat şi în producție. Acest FW este recomandat pentru toate aplicațiile noi.
● 3 = cel mai recent FW cu suport “QuecLocator”
● 4 = versiune nouă cu suport eCall/Era-Glonass, DSSS

Puteți adresa întrebări cu privire la fiecare firmware la reprezentantele noastre de vânzări, împreună cu fişele versiunilor cu o descriere detaliată a modificărilor.
Dacă sunteți interesați în orice modul de la compania Quectel, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu