Cele mai înguste dispozitive de vibraţie pentru telefoanele celulare

by donpedro

Hatfield, UK, 19 Octombrie, 2004 – Un nou mecanism de vibraţie destinat telefoanelor celulare, a fost anunţat de Omron. Acesta pare a fi cel mai subţire din lume, cel mai durabil şi cel mai eficace de pe piaţă. De asemenea, portofoliul Omron a mai fost suplimentat cu un modul de LED-uri destinat tot telefoanelor celulare.

Motorul B5A produs de Omron are numai 2.0mm înălţime, o reducere de aproape 0.7mm la 1.5mm faţă de motoarele curente disponibile pe piaţă. De asemenea, acesta generează cea mai înaltă accelerare pentru motoarele de vibraţie de tip plat cu rate de 11G (12.0mm) sau 9G (11.0mm). Osia motorului este fixată la bază pentru a îmbunătăţi rezistenţa la şoc la peste 200G.
Utilizând o structură fără perii, motorul B5A are o durată de viaţă de 3 ori mai mare faţă de celelalte motoare oferind peste 1 milion de cicluri. Motorul integrează un driver IC care elimină componentele suplimentare şi realizează economie de spaţiu pe placa PCB.
Motorul de vibraţie B5A produs de Omron consumă numai 80mA (12.0mm) sau 90mA (11.0mm) şi este alimentat de la o sursă de curent continuu de 3V. Motorul B5A este disponibil în terminaţie FPC. Omron a anunţat de asemenea, noul său modul “flashlightB5E-143 destinat telefoanelor celulare, aplicaţiilor PDA şi camerelor digitale. Dimensiunile sale sunt de 7 x 7 x 2.5mm, iar iluminarea centrală totală este de 11 Lux (IF = 20mA) pe un obiect aflat la o distanţă de 50cm. Dispozitivul B5E optimizează puterea de iluminare de la 3 chip LED-uri cuplate cu un strat optic ultra-subţire care oferă împreună un nivel dublu de iluminare în comparaţie cu LED-urile convenţionale micşorând în acest fel consumul de putere.

www.omroncomponents.co.uk

Adaugă un comentariu