Cel mai bine vândut echipament high-tech: renumitul furnizor german pentru industria auto, Continental achiziţionează depanelatorul IPTE cu numărul 500

by donpedro

IPTE Factory Automation (FA) poate sărbători acum un record remarcabil: depanelatorul cu numărul 500 din seria de mare succes a depanelatoarelor de PCB-uri, o maşină SpeedRouter care este acum în funcţiune în site-ul de producţie Continental Regensburg / Germania.

Dr. Andreas Licha, Director la IPTE Germany GmbH, subliniază, “Conceptul universal şi flexibil al echipamentelor noastre de depanelat îndeplineşte în totalitate cerinţele particulare ale clienţilor noştri. Maşinile îşi confirmă calităţile în practică în numeroase procese şi aplicaţii zilnice. Acesta este cel mai bun argument pentru afirmaţia că echipamentul nostru de depanelare întruneşte cerinţele pieţei şi ale clienţilor în acelaşi timp”.
În continuare, Andreas comentează: “Suntem în special bucuroşi că această maşină, marcând remarcabilul număr 500, a fost livrată la Continental, unul dintre cei mai importanţi clienţi ai noştri. Acesta este unul dintre motivele pentru care IPTE FA este, de exemplu, şi ‘furnizorul preferat’, pentru depanelatoare atât in-line cât şi off-line al uzinelor Continental la nivel global”.
Bernd Kapp, director de producţie unitatea FF1 Continental Regensburg, a apreciat, “Lucrăm cu mai multe depanelatoare IPTE în liniile noastre de producţie şi putem spune că ele funcţionează bine, suntem profund mulţumiţi de performanţele lor în ceea ce priveste calitatea şi disponibilitatea lor de producţie”.
Cu modelul SpeedRouter, lansat în 1998, IPTE a introdus conceptul unei maşini cu o configuraţie extrem de flexibilă, capabilă de integrare in-line, care permite o depa­ne­lare fără stress mecanic asupra PCB-urilor fiind ele chiar şi de mari dimensiuni. În funcţie de particularităţile fiecarui PCB, depanelarea este făcută fie prin frezare fie prin debitare sau printr-o combinaţie a ambelor metode de taiere. Depanelatorul SpeedRouter, aşa cum îi sugerează şi numele, se adresează în special aplicaţiilor de mare viteză. Sistemul său modular poate fi echipat cu o multitudine de scule diferite, mecanisme de prindere, precum şi modulele de încărcare / descărcare pentru aplicaţii in-line sau off-line. Portofoliul de numeroase opţiuni şi module periferice ale sistemului sprijină în mod eficient integrarea în liniile deja existente.
Depanelatorul SpeedRouter este de asemenea, cea mai potrivită alegere în aplicaţii unde toleranţele de tăiere strânse sunt de înaltă prioritate.
Prin gama de depanelizatoare de care dispune, IPTE poate oferi soluţia potrivită pentru orice tip de aplicaţie în funcţie de varietatea produselor ce trebuiesc depane­lizate, cantitatea lor şi gradul de auto­matizare a liniei de producţie. Gama de depanelizatoare de care IPTE dispune în prezent este formată din următoarele maşini: EasyRouter, TopRouter, FlexRouter II, SpeedRouter şi modelul 1DS. Prin îmbunătăţiri continue şi upgrade-uri de tehnologie şi concepţie, depanelatoarele IPTE fac parte în mod indubitabil din “clasa de înaltă performanţă”, a acestei categorii de echipamente. Ca o completare la această categorie de echipamente, IPTE FA oferă soluţii complete pentru manipularea respectiv asamblarea PCB-urilor, inserţie componente precum şi multe alte aplicaţii ajungând până la soluţii de testare electrică şi împachetare a produselor.

IPTE FA
www.ipte.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu