Câştigaţi un MPLAB Starter Kit pentru PIC32MX1XX/2XX de la Microchip!

by donpedro

Electronica Azi vă oferă şansa să câştigaţi un MPLAB Starter Kit pentru PIC32MX1XX/2XX (DM320013).

Starter kit-ul PIC32 MX1/ MX2 este un instrument complet hardware şi software, potrivit pentru explorarea aplicaţiilor bazate pe noile dispozitive low-cost şi de înaltă performanţă de la Microchip: PIC32MX1/MX2.
Microcontrolerele PIC32 MX1 şi MX2 pe 32-biţi cu număr redus de pini, oferă performanţă la 61 DMIPS în capsule de numai 5 mm × 5 mm, fiind destinate aplicaţiilor critice din punct de vedere spaţiu/cost. Acestea sunt cele mai mici şi mai ieftine microcontrolere PIC32 de la Microchip şi sunt primele microcontrolere din seria PIC32 care dispun de periferice dedicate pentru audio şi detecţie capacitivă. Noile dispozitive dispun de asemenea de capabilităţi USB On-the-Go (OTG), ceea ce le face ideale pentru dezvoltarea de accesorii audio şi alte aplicaţii aferente pieţelor de consum, industriale, medicale şi auto.
Starter Kit-ul MPLAB este perfect pentru dezvoltarea de interfeţe cu utilizatorul cu ajutorul butoanelor mTouchTM şi a capabilităţilor audio de înaltă calitate. Pentru a dispune de un player audio, placa este preîncărcată cu un cod demo. Pur şi simplu, descărcaţi licenţa gratuită MPLAB IDE şi sursa codului demo de pe web şi începeţi dezvoltarea aplicaţiilor voastre.

Caracteristici incluse:
• Redare Audio pe 24Biţi
• Programator/Depanator integrat
• Alimentat prin USB
• Display color TFT de 2” – 220 × 176 pixeli
• Butoane şi cursor mTouchTM
• PIC32MX250F128 cu 128KB Flash, 32KB RAM
• Flash Card Micro SD

Pentru a avea şansa de a câştiga un MPLAB Starter Kit pentru PIC32MX1XX/2XX accesaţi pagina web:
www.microchip-comps.com/eazi-mplabpic32mx1xx-2xx

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu