Câştigaţi un MPLAB Starter Kit pentru PIC32MX1XX/2XX de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi vă oferă şansa de a căştiga un MPLAB Starter Kit pentru PIC32MX1XX/2XX (DM320013). Starter kit-ul PIC32 MX1/ MX2 este o unealtă hardware şi software completă foarte utilă pentru explorarea aplicaţiilor bazate pe noile dispozitive ieftine, dar extrem de performante PIC32MX1/MX2 de la Microchip.
Microcontrolerele PIC32 MX1 şi MX2 de 32-biţi oferă 61 DMIPS în capsule de numai 5 mm × 5 mm, pentru aplicaţii care necesită constrângeri de spaţiu şi de cost. Acestea sunt cele mai mici şi mai ieftine microcontro­lere din seria PIC32 şi sunt primele microcontrolere PIC32 care includ caracteristici dedicate perifericelor audio şi cu detecţie capacitivă. Aceste ultime dispozitive dispun de asemenea de capabilităţi USB On-the-Go (OTG), ceea ce le face ideale pentru dezvoltarea de accesorii audio şi alte aplicaţii adresate pieţelor industriale, medicale, automobile şi de consum. Starter Kit MPLAB este perfect pentru dezvoltarea de interfeţe (simple) cu utilizatorul cu butoane mTouchTM şi audio de înaltă calitate. Cardul electronic este preîncărcat cu un cod demo pentru un player audio. Descărcaţi copia gratuită MPLAB IDE şi codul sursă demonstrativ din pagina web pentru a demara cu uşurinţă proiectele voastre de dezvoltare.
Pentru şansa de a câştiga un Starter Kit LED MPLAB pentru PIC32 MX1XX/2XX, accesaţi pagina: www.microchip-comps.com/azi-pic32

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu