Câştigaţi un MPLAB Starter Kit pentru MCU PIC24H de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga un MPLAB Starter Kit pentru PIC24H MCU.

Acesta este un kit complet hardware şi software destinat explorării caracteristicilor familiei de microcontrolere PIC24H pentru aplicaţii multi-tasking. Datorită programului de depanare inclus pe placă, nu aveţi decât să instalaţi software-ul şi să vă conectaţi la PC prin intermediul cablului USB.
Porniţi MPLAB IDE şi obţineţi control deplin. Rulaţi programul exemplu – accelerometru. Verificaţi prin intermediul display-ului interacţiunea accelero­metrului şi comutatoarelor cu microcontrolerul şi ascultaţi înregistrarea audio. Conectaţi un senzor analogic pentru a procesa semnalul senzorului. Descărcaţi şi testaţi propriile aplicaţii.
Kit-ul conţine microcontrolerul PIC24HJ128GP504 cu 128KB Flash şi 8KB RAM ca unitate de procesare. Pentru detecţia acceleraţiei kit-ul include un accelerometru tri-axial. De asemenea, kit-ul include un dispozitiv de redare audio, un difuzor şi un display OLED 128 × 64 pe care rulează biblioteca Microchip Graphics. În plus, prin intermediul circuitului de condiţionare de semnal puteţi conecta o gamă variată de senzori.

Pentru a avea şansa de a câştiga unul din cele două MPLAB Starter Kit pentru PIC24H de la Microchip accesaţi acum pagina web

www.microchip-comps.com/ea-pic24h


şi intro­duceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu