Câștigați un kit de evaluare Microchip SAM V71 Xplained Ultra

by donpedro

Kitul de evaluare SAM V71 Xplained Ultra este o platformă hardware pentru a evalua ATSAMV71Q21 și alte microcontrolere bazate pe ARM® Cortex® – M7 din seriile SAM V70, SAM S70 și SAM E70. Susținut de platforma de dezvoltare integrată, kitul oferă acces ușor la caracteristicile ATSAMV71Q21 și explică modul de integrare a dispozitivului într-un proiect personalizat.

Seria SAM V de microcontrolere pentru industria auto bazate pe Arm Cortex-M7 de la Microchip se concentrează pe conectivitatea sistemelor de informare și divertisment de la bordul autovehiculelor pentru amplificatoare audio, unități de control telematice sau unități principale. Microcontrolerele SAM V oferă cea mai bună combinație de interfețe de conectivitate – inclusiv Ethernet AVB, MediaLB, USB și CAN-FD – cu nucleul Arm Cortex-M de cea mai înaltă performanță, care oferă până la 1500 CoreMarks®.

Dispozitivele SAM V71 sunt o familie de microcontrolere Flash pentru automobile bazate pe procesorul ARM Cortex-M7 pe 32-biți de înaltă performanță cu unitate în virgulă mobilă (FPU) cu dublă precizie. Aceste dispozitive funcționează la o frecvență de până la 300MHz și dispun de până la 2048 Kbaiți de memorie Flash și până la 384 Kbaiți de memorie SRAM multiport, care este configurabilă cu memorii de instrucțiuni și date strâns cuplate pentru a valorifica funcțiile DSP avansate ale nucleului.

Kiturile de evaluare din seria Xplained Ultra includ pe placă un depanator embedded și nu sunt necesare instrumente externe pentru a programa sau depana ATSAMV71Q21. Kitul oferă, de asemenea, periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii și pentru a facilita dezvoltarea de proiecte personalizate.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare Microchip SAM V71 Xplained Ultra sau pentru a beneficia de o reducere de 15% la următoarea achiziție Microchip și transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-SAMV71.html și introduceți datele dumneavoastră în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu