Câștigați un kit de evaluare Microchip PIC32CM LS60 Curiosity Pro

by donpedro

Kitul PIC32CM LS60 Curiosity Pro este ideal pentru evaluarea și crearea de prototipuri cu microcontrolerele sigure și cu consum foarte redus de energie PIC32CM LS60 bazate pe Arm® Cortex®-M23. Microcontrolerul integrează subsistemul securizat TrustFLEX ECC608 și tehnologia Arm TrustZone® într-o singură capsulă. În plus, dispune de un controler periferic tactil îmbunătățit (PTC − Peripheral Touch Controller) și de funcții analogice inteligente, cum ar fi amplificatoare operaționale, convertoare ADC, DAC și comparatoare analogice.

PIC32CM LS60, în care este integrat subsistemul securizat Trust Platform de la Microchip, facilitează dezvoltarea de produse finale folosind un microcontroler în loc de două sau mai multe cipuri semiconductoare. Acum, proiectanții se pot adresa unei singure surse de încredere pentru a găsi un microcontroler pe 32-biți, proiectat să protejeze produsele și utilizatorul final de atacurile de la distanță sau fizice asupra dispozitivelor inteligente pentru casă, accesoriilor pentru telefoane inteligente sau tablete, dispozitivelor medicale portabile, dispozitivelor purtabile, aparatelor conectate și roboților industriali.

Dispune de un conector Arduino Uno, de un soclu mikroBUSTM și de conectori de extensie pentru a spori dezvoltarea. Kitul include pe placă un depanator, eliminând nevoia de instrumente externe pentru programare sau depanare. PIC32CM LS60 este compatibil cu instrumentele MPLAB® Data Visualizer și Power Debugger, care pot fi utilizate pentru a monitoriza, analiza și regla cu precizie parametrii consumului de energie în timp real. Acest lucru facilitează dezvoltarea de către clienți a aplicațiilor cu consum redus de putere și lansarea mai rapidă pe piață a produselor cu durată de viață extinsă a bateriei.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare Microchip PIC32CM LS60 Curiosity Pro sau pentru a primi 15% reducere la următoarea achiziție Microchip și transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-LS60.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu