Câștigați un kit de evaluare ATtiny817 Xplained Pro produs de Microchip

Câștigați un kit de evaluare Microchip ATtiny817 Xplained Pro (ATTINY817-XPRO) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

Kitul de evaluare ATtiny817 Xplained Pro este o platformă hardware pentru testarea microcontrolerelor tinyAVR® (ATtiny817, ATtiny816, ATtiny814, ATtiny417). Kitul de evaluare include un depanator, care asigură o integrare perfectă cu Atmel Studio.

Microcontrolerul ATtiny817 conține un procesor AVR® pe 8-biți cu multiplicator hardware, care rulează la o frecvență de până la 20 MHz și dispune de 8 KB de memorie Flash, 512B de memorie SRAM și 128B de memorie EEPROM într-o capsulă cu 24-pini. Seria utilizează cele mai recente periferice independente de nucleu (Core Independent Peripherals) cu consum redus de putere, inclusiv sistem de evenimente (Event System), analogice inteligente și periferice avansate. Interfețele tactile capacitive cu detecție de proximitate și tehnologie Shield Drive sunt suportate de controlerul tactil periferic QTouch®.

ATtiny817 Xplained Pro suportă în prezent peste 20 de plăci de extensie – inclusiv conectivitate cu și fără fir, autentificare criptografică, kituri tactile capacitive QTouch, precum și plăci generice I/O și OLED.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare ATtiny817 Xplained Pro sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-Tiny817.html și introduceți datele dumneavoastră în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu