Câştigaţi un kit de dezvoltare PICDEM™ Lab de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi vă oferă şansa de a câştiga un kit de dezvoltare PICDEM™ Lab.

Kit-ul de dezvoltare PICDEM Lab (#DM163045) a fost proiectat atât pentru a putea dezvolta a gamă largă de aplicaţii cât şi pentru a oferi posibilitatea de

învăţare a performanţelor şi caracteristicilor microcontrolerelor Microchip FLASH PIC® pe 8-biţi cu 6-, 8-, 14-, 18- și 20-pini.
Destinat în special utilizatorilor de microcontrolere PIC și studenților, kit-ul de dezvoltare este livrat cu cinci dintre cele mai populare microcontrolere PIC pe 8 biți și cu o serie de componente discrete folosite pentru a crea diverse aplicaţii utile. Cei 4 conectori dispuşi pe placa de circuit oferă acces la toţi pinii microcontrolerelor PIC conectate pe placă și la toate componentele montate.
Kit-ul include o suprafaţă de prototipare pentru explorarea rapidă a exemplelor de aplicaţii descrise în laboratorul “hands-on” pe care îl găsiţi în ghidul utilizatorului. Aceste laboratoare vă iniţiază în utilizarea perifericelor comune și vă oferă exemple de aplicații utile, de la aprinderea unui LED până la unele aplicații (simple) de semnal mixt folosind compilatorul gratuit HI-TECH C® PRO pentru familia de microcontrolere PIC10/12/16.
Alternativ, un ghid însoţitor care descrie mediul vizual de programare Flowcode V3 (VPE – Visual Programming Environment) produs de Matrix Multimedia, vă ajută – prin intermediul unor organigrame – să implementaţi o serie de laboratoare introductive. Versiunea gratuită Flowcode V3 o puteţi descărca din pagina web Microchip.
Kit-ul include de asemenea programatorul / depanatorul Microchip PICkit™ 3 care poate fi utilizat numai în scopuri de dezvoltare şi instrumente software gratuite care permit dezvoltarea rapidă de aplicații originale.

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul de dezvoltare PICDEM Lab accesaţi acum pagina web

www.microchip-comps.com/ea-piclabdev

şi intro­duceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu