Câștigați un kit de dezvoltare Microchip Explorer 8!

by donpedro

Microchip_EA1015_ConcursCâștigați un kit de dezvoltare Microchip Explorer 8 (DM160228) de la Electronica Azi! Kit-ul reprezintă o placă de dezvoltare complet echipată și, totodată, o platformă pentru microcontrolerele PIC® pe 8-biți. Acest kit este o soluție versatilă de dezvoltare, ce oferă multiple opțiuni pentru senzori externi, comunicație off-board și interfață. Suplimentar, acesta oferă spațiu suficient pentru expansiune și devine astfel o excelentă soluție pentru dezvoltatorii și inginerii aflați în căutarea unui instrument care suportă un număr mare de microcontrolere PIC pe 8-biți.
Kit-ul de dezvoltare Explorer 8 este cea mai recentă ofertă dintr-un lung șir de instrumente de clasă, destinate microcontrolerelor PIC pe 8-biți. Placa este versiunea modernă a popularei PIC18 Explorer Board și a fost actualizată pentru a profita de cele mai avansate carac­teristici incluzând:

• Periferie inteligentă (independentă de nucleu)
• Compatibilitate cu toate microcontrolerele PIC
• Capsule cu 8-, 14-, 20-, 28-, 40/44-, 64- și 80-pini

Microchip a proiectat kit-ul de dezvoltare Explorer 8 cu scopul ca acesta să devină pentru proiectanți, instrumentul principal de dezvoltare de aplicații pe 8-biți, capabil să suporte o gamă variată de funcții. Componentele exis­tente pe placă permit o dezvoltare ușoară de aplicații, precum interfețe umane, conversie de putere, IoT, încărcătoare de baterii și alte aplicații care necesită pute­rea microcontrolerelor PIC pe 8-biți. Suplimentar, kit-ul Explorer 8 oferă, de asemenea, o mare capa­citate de expansiune. Două interfețe Digilent Pmod™, două plăci de conexiune MikroElectronika Click™ și doi conectori de extensie personalizați permit proiectanților să se adapteze rapid la schimbările care pot apărea în procesul de dezvoltare. Kit-ul Explorer 8 suportă multiple soluții de programare și depanare incluzând PICkit™ 3, ICD 3 și MPLAB® REAL ICE™ In-Circuit Emulator.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de dezvoltare Explorer 8 de la Microchip, accesaţi pagina:
www.microchip-comps.com/explorer8-eazi  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu