Câștigați un depanator/programator produs de Microchip MPLAB ICD 5

Câștigați un dispozitiv Microchip MPLAB ICD 5 (DV164055) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru acest produs, plus transport gratuit.

by gabi

MPLAB® ICD 5 In-Circuit Debugger/Programator oferă opțiuni avansate de conectivitate și putere pentru dezvoltatorii de proiecte bazate pe dispozitive PIC®, AVR® și SAM și controlere de semnal digital (DSC) dsPIC®. Acesta depanează și programează folosind puternica și ușor de utilizat interfață grafică cu utilizatorul a mediului de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB X. Acest instrument de ultimă generație oferă o varietate de capabilități și caracteristici – pe care le veți găsi în mod normal în produse mai scumpe – pentru a accelera dezvoltarea și a reduce timpul de depanare.

Cu suportul său pentru conectivitate Fast Ethernet și Power over Ethernet Plus (PoE+), depanatorul/programatorul MPLAB ICD 5 oferă flexibilitate și confortul dezvoltării de la distanță, izolând în același timp aplicația voastră de condițiile de mediu.

Fie că sunteți un dezvoltator experimentat sau sunteți la început de drum, MPLAB® ICD 5 In-Circuit Debugger/Programmer vă poate accelera procesul de dezvoltare și vă oferă posibilitatea de a vă duce proiectele la nivelul următor.

Caracteristici cheie:

  • Ușor de conectat la PC utilizând interfața prin cablu USB Type-C
  • Fast Ethernet cu PoE+ oferă o mai mare flexibilitate și comoditate pentru alimentarea uneltei de dezvoltare
  • Interfață USB 2.0 de mare viteză
  • Conectivitatea Ethernet pentru programare și depanare permite dezvoltarea de la distanță
  • Monitorizarea consumului de putere cu Data Visualizer permite optimizarea consumului de energie al unui proiect.
  • Capabilități Instrumented Trace (ARM SWO)

Pentru a avea șansa de a câștiga un dispozitiv MPLAB ICD 5 sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru acest produs, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-ICD5.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și