Câştigaţi o placă PICDEM PIC18 Explorer de la Microchip!

by donpedro

“Electronica Azi” oferă cititorilor săi şansa de a câştiga platforma embedded PICDEM PIC18 Explorer Board (DM183032) de la Microchip!

Placa demo PICDEM PIC18 Explorer este ieftină, dar este în acelaşi timp cea mai importantă placă de care ai nevoie pentru a evalua familia de microcontrolere PIC18 de la Microchip.
Placa PIC18 Explorer conţine un microcontroler PIC18F8722 care reprezintă cel mai de seamă produs al familiei de microcontrolere tradiţionale PIC18 de uz general alimentate la 5V.
Cardul conţine de asemenea un microcontroler PIC18F87J11 cu procesor PIM, acesta fiind superstarul seriei de microcontrolere de 3V – PIC18J pentru aplicaţii critice de cost. Placa de dezvoltare suportă zeci de microcontrolere de uz general din familia PIC18 care utilizează o gamă largă de procesoare PIMs (Plug-In Modules).
Pentru a lucra într-un mediu de dezvoltare complet şi flexibil, placa fiică PICtail permite conectarea diverselor carduri cu accesorii la platforma PIC18 Explorer board. Placa se armonizează perfect cu MPLAB® PICkit 3 sau cu depanatorul / programatorul ICD 3 creând astfel un mediu de dezvoltare pentru PIC18 complet şi economic.

Pentru a avea şansa de a câştiga o placă PICDEM PIC18 Explore (preţul unui asemenea kit este de 99.99 USD) accesaţi acum pagina de internet www.microchip-comps.com/ea-pic18
şi intro­duceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu