Câștigați o placă de dezvoltare WBZ451 Curiosity bazată pe microcontrolerul PIC32CX-BZ2 produsă de Microchip

by donpedro

Placa de dezvoltare WBZ451 Curiosity, bazată pe modulul WBZ451PE, este cea mai bună platformă de dezvoltare pentru evaluarea familiei de microcontrolere PIC32CX-BZ2. Aceasta vine preconfigurată cu o aplicație demo multi-protocol gata de utilizare și dispune de un senzor de temperatură, un conector pentru măsurarea curentului, un LED RGB și un soclu mikroBUS de la MikroElectronika pentru a conecta o mulțime de senzori și plăci adiționale.

Conectivitatea wireless a devenit o caracteristică obligatorie pentru multe produse, dar adesea crește costul și complexitatea proiectării sistemului, deoarece, în general, trebuie adăugată ca parte a unei aplicații mai mari. Microchip a prezentat prima familie PIC bazată pe Arm Cortex®-M4F care rezolvă această provocare de proiectare a conectivității wireless prin integrarea funcționalității Bluetooth Low Energy în una dintre cele mai importante componente ale unui sistem, susținută de unul dintre cele mai cuprinzătoare ecosisteme de dezvoltare din industrie.

Familia PIC32CX-BZ2 de la Microchip include dispozitive SoC (System-on-Chip), precum și module ‘RF-ready’, certificate la nivel mondial. În plus față de funcționalitatea Bluetooth Low Energy, familia include stive Zigbee® și capabilități de actualizare OTA (Over the Air). Printre caracteristicile hardware se numără un convertor analog/digital (ADC) pe 12-biți, canale multiple de temporizare/contorizare pentru control (TCC), un motor de criptare integrat și un set larg de interfețe pentru atingere (touch), CAN, senzori, afișaj și alte periferice.

Memoria Flash de 1 MB a familiei suportă coduri de aplicații mari, stive wireless multiprotocol și actualizări OTA. Pachetele calificate AEC-Q100 Grade 1 (125°C) simplifică și mai mult integrarea conectivității wireless acolo unde sunt necesare soluții foarte robuste.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare WBZ451 Curiosity bazată pe microcontrolerul PIC32CX-BZ2 sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-BZ2.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și