Câștigați o placă de dezvoltare PIC32MK MCJ Curiosity Pro produsă de Microchip

by gabi

Câștigați o placă de dezvoltare PIC32MK MCJ Curiosity Pro (DT100113) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

Placa de dezvoltare PIC32MK MCJ Curiosity Pro include un programator și un depanator, astfel încât nu este nevoie de hardware suplimentar pentru a începe dezvoltarea. Utilizatorii pot extinde funcționalitatea prin intermediul shield-urilor Arduino sau prin intermediul interfeței compatibile Xplained Pro, care oferă acces la toți pinii dispozitivului. Cu sau fără plăci de expansiune, placa de dezvoltare PIC32MK MCJ Curiosity Pro oferă libertatea de a dezvolta o varietate de aplicații, care includ Bluetooth Audio, CAN, interfață grafică cu utilizatorul, IoT, dezvoltare robotică și proiecte de validare a conceptului.

Dispozitivele din familia PIC32MK combină performanțele pe 32-biți, 120Mhz, cu până la 1MB de memorie Flash cu protecție ECC și un set bogat de periferice care vizează aplicații precum controlul motoarelor, controlul industrial și IIoT și aplicații CAN și CAN-FD multi-canal.

Aceste dispozitive dispun de șapte ADC-uri pe 12-Biți, fiecare dintre ele operând până la 3,75MSPS, putând fi combinate și secvențiate pentru a oferi rate de eșantionare de până la 25,4MSPS. De asemenea, sunt incluse și mai multe amplificatoare operaționale. comparatoare și DAC-uri.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC32MK MCJ Curiosity Pro sau de a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-MCJ.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu