Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC32CM JH01 Curiosity Pro

Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC32CM JH01 Curiosity Pro (EV81X90A) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

Kitul de evaluare PIC32CM JH01 Curiosity Pro este ideal pentru evaluarea și crearea de prototipuri cu microcontrolerul (MCU) PIC32CM JH01 de 5V bazat pe procesorul ARM® Cortex®-M0+.

PIC32CM JH este primul microcontroler din industrie bazat pe arhitectura Arm Cortex-M0+ cu suport AUTOSAR, Memory-Built-In Self-Test (MBIST) și boot securizat.

PIC32CM JH este compatibil cu AUTOSAR, o arhitectură software deschisă, oferind furnizorilor posibilitatea de a trece la hardware de nivel inferior, dar de a păstra codul original al aplicației, facilitând astfel migrarea între diferite proiecte. AUTOSAR-ready a fost proiectat pentru a simplifica procesul de dezvoltare și a reduce costurile generale. Atunci când se utilizează AUTOSAR, Microchip oferă straturi de abstractizare a microcontrolerului (MCAL) ASIL B pentru aplicații de siguranță funcțională − oferind interfața hardware de nivel inferior cu microcontrolerul.

În plus, acesta dispune de controlerul periferic tactil (PTC) cu Driven Shield+, precum și de dispozitive analogice, inclusiv ADC, DAC și comparatoare analogice.

Kitul dispune de un conector Arduino Uno și de conectori de extensie pentru a amplifica dezvoltarea. Acesta include pe placă un depanator embedded, eliminând nevoia de instrumente externe pentru programare sau depanare. Kitul are, de asemenea, un element de securitate (TA100) pentru a extinde și mai mult funcționalitatea de securitate a microcontrolerului.

Aceste dispozitive sunt susținute de ecosistemul de dezvoltare MPLAB®, care include mediul integrat de dezvoltare (IDE) MPLAB X, compilatorul MPLAB XC32 și framework-ul nostru de dezvoltare de software embedded MPLAB Harmony, care poate fi utilizat gratuit.

Kitul de evaluare PIC32CM JH01 Curiosity Pro conține Microchip Embedded Debugger (EDBG) pentru depanare pe placă. EDBG este un dispozitiv USB compus din următoarele trei interfețe:

  • Depanator
  • Port COM virtual
  • Interfață gateway de date (DGI – Data Gateway Interface)

Pentru a avea șansa de a câștiga placa de dezvoltare PIC32CM JH01 Curiosity Pro sau pentru a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-JH01.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și