Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC24FJ256GA7 Curiosity

by donpedro

Placa PIC24FJ256GA7 Curiosity este o platformă de dezvoltare pe 16-biți, eficientă din punct de vedere al costurilor, complet integrată, destinată utilizatorilor, producătorilor și celor care caută o placă de prototipare bogată în caracteristici. Proiectată de la început în ideea de a profita din plin de resursele Microchip – MPLAB® X IDE și MPLAB Xpress IDE – bazate pe cloud, placa integrează un programator/depanator, nu necesită hardware suplimentar și reprezintă un punct de plecare perfect pentru a explora cea mai recentă, ieftină și cu un consum de putere extrem de redus (XLP – eXtreme Low Power) familie de microcontrolere pe 16-biți – PIC24FJ256GA705.

Placa PIC24FJ256GA7 Curiosity facilitează o implementare mai rapidă a familiei de microcontrolere PIC24FJ256GA705 XLP pe 16-biți în proiectele voastre. Microcontrolerul PIC24FJ256GA705 dispune de până la 256 KB memorie Flash ECC și 16 KB memorie RAM, fiind ideal pentru aplicații de uz general cu consum redus de putere.

Design-ul și conexiunile externe ale plăcii PIC24FJ256GA7 Curiosity oferă acces fără egal la perifericele independente de nucleu (CIP – Core Independent Peripheral), cum ar fi CLC, MCCP și DMA. Aceste periferice permit utilizatorului să integreze diverse funcții de sistem pe un singur microcontroler (MCU), simplificând proiectarea și menținând reduse consumul de putere al sistemului și costurile cu lista de materiale (BOM).

În vederea unei configurări și prototipări cât mai ușoare, placa de dezvoltare PIC24FJ256GA7 Curiosity oferă integrare perfectă cu lanțul de instrumente software al Microchip, inclusiv MPLAB Xpress IDE bazat pe cloud, compilator XC16 și MPLAB Code Configurator.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC24FJ256GA7 Curiosity produsă de Microchip, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-PIC24.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu