Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Explorer 16/32

Căștigați o placă de dezvoltare Microchip Explorer 16/32 (DM240001-2) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

Placa de dezvoltare Explorer 16/32 este o platformă flexibilă și utilă pentru dezvoltare, demonstrație și testare pentru microcontrolerele PIC24 pe 16-biți, DSC-urile dsPIC® și microcontrolerele PIC32 pe 32-biți de la Microchip. Dispune de tot hardware-ul necesar pentru a începe dezvoltarea și depanarea unei aplicații embedded complete. Placa acceptă module PIM (Processor Plug-In Modules) proiectate pentru plăcile de dezvoltare Explorer 16 sau Explorer 16/32, pentru o înlocuire facilă a dispozitivelor.

În plus față de caracteristicile hardware furnizate de placă, este posibilă extinderea hardware prin utilizarea plăcilor fiică PICtail™ Plus și a plăcilor mikroBUS™. Împreună cu PICkit™-On-Board (PKOB) inclus, facilitățile de depanare în timp real ale MPLAB ICD 4 In-Circuit Debugger permit evaluarea și prototiparea mai rapidă a aplicației.

Alegeți PIM-ul dorit pe baza microcontrolerelor și DSC-urilor pe care le analizați dintr-o gamă largă de module de procesoare plug-in. Această placă este optimă pentru clienții care migrează de la Classic Explorer 16 la noua platformă Explorer 16/32, în timp ce toate componentele suplimentare necesare, cum ar fi modulele PIM și plăcile fiică PICtail™ Plus, sunt deja disponibile. DM240001-3 este o altă opțiune excelentă pentru un client care dorește o placă livrată cu un PIM și două cabluri USB.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Explorer 16/32 sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-Exp1632.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și