Câștigați o placă de dezvoltare Curiosity HPC produsă de Microchip

Câștigați o placă de dezvoltare Microchip Curiosity HPC (DM164136) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

by gabi

Curiosity HPC este platforma perfectă pentru a valorifica puterea modernelor microcontrolerele PIC® pe 8-biți. Layout-ul său și conexiunile externe oferă acces de neegalat la perifericele independente de nucleu (CIP – Core Independent Peripherals) disponibile pe multe dintre noile microcontrolere PIC pe 8-biți. Perifericele independente de nucleu (CIP) permit utilizatorului să integreze diferite funcții ale sistemului pe un singur microcontroler, simplificând proiectarea și menținând scăzute consumul de putere al sistemului și costul listei cu materiale (BOM).

Placa oferă flexibilitate pentru experimentare prin intermediul unui conector (header) care include conexiuni pentru masă (GND) și tensiune de alimentare (VDD). Aceasta include, de asemenea, un set de LED-uri indicatoare, comutatoare de tip push button și un potențiometru variabil. În plus, pe placă există două socluri microBUS™ pentru a conecta o varietate de plăci Click™ ce pot fi utilizate în dezvoltarea de aplicații. Pentru a facilita programarea, toate conexiunile la soclurile microBUS, LED-uri, comutatoare și potențiometru sunt etichetate cu numele portului microcontrolerului. Pentru a extinde flexibilitatea plăcii de dezvoltare Curiosity HPC, aceasta poate găzdui microcontrolere pe 8-biți cu număr maxim de pini.

Placa de dezvoltare Curiosity HPC poate evalua și suporta noua familie Microchip PIC18 Q84, prima familie de microcontrolere PIC18 care poate fi utilizată pentru a transmite și primi date printr-o magistrală CAN FD. Însoțită de o gamă largă de CIP-uri, care gestionează o varietate de sarcini, fără a necesita intervenția procesorului, familia PIC18 Q84 de la Microchip reduce atât timpul, cât și costurile atunci când sistemele se conectează la o rețea CAN FD.

De asemenea, aceasta include următoarele caracteristici:

  • Acceptă microcontrolere pe 8-biți cu 40- și 28-pini
  • Complet compatibilă cu MPLAB® Code Configurator și MPLAB® X v3.05 sau o versiune ulterioară

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Curiosity HPC produsă de Microchip sau pentru a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, accesați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-C-HPC.html și introduceți datele voastre în formularul on-line.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu