Câștigați o placă de dezvoltare AVR-IoT Cellular Mini produsă de Microchip

by donpedro

Placa de dezvoltare AVR-IoT Cellular Mini se bazează pe microcontrolerul (MCU) AVR128DB48 pe 8-biți. Această soluție oferă o platformă robustă pentru cei care doresc să construiască noduri de senzori și actuatoare pentru rețele IoT 5G de bandă îngustă. Având un factor de formă mic, placa de dezvoltare AVR-IoT Cellular Mini reprezintă o soluție ideală pentru proiectanții care vor să conecteze dispozitive IoT la o rețea 5G disponibilă. Aceasta este o caracteristică esențială pentru dispozitivele aflate în mișcare sau amplasate în zone îndepărtate cu disponibilitate limitată privind rețelele cu rază lungă de acțiune (LoRa®) sau alte soluții LPWAN (Low Power Wide Area Network).

Clienții pot profita de flexibilitatea și ușurința în proiectare oferite de cea mai recentă familie de microcontrolere pe 8-biți AVR128DB48, inclusiv de protecție în materie de securitate cu ajutorul dispozitivului ATECC608 CryptoAuthentication™ de la Microchip. Dispozitivul ATECC608 poate fi configurat cu ușurință la majoritatea furnizorilor importanți de servicii cloud prin intermediul IoT Provisioning Tool de la Microchip.

Placa de dezvoltare AVR-IoT Cellular Mini vine pre-configurată pentru a trimite date către cloud de la senzorii de lumină și temperatură aflați pe placă, datele putând fi vizualizate cu ajutorul portalului sandbox de la Microchip. Portalul sandbox oferă clienților posibilitatea de a-și urmări și monitoriza dispozitivul de la distanță, în timp real.

Această funcționalitate răspunde cerințelor de bază ale multor aplicații din diverse industrii, inclusiv agricultură, industrie și energie, precum și din spații de consum, cum ar fi transportul de bunuri, sisteme de alarmă, automatizarea clădirilor și monitorizarea de la distanță.

Pentru a oferi dezvoltatorilor o soluție și mai ușoară, mai eficientă și mai rentabilă pentru conectarea dispozitivelor IoT la 5G cu ajutorul microcontrolerului AVR128DB48, Microchip a încheiat un parteneriat cu Sequans pentru a include în această soluție modulul radio Monarch 2 GM02S echipat cu 5G LTE-M și IoT în bandă îngustă. De asemenea, Microchip a încheiat un parteneriat cu Truphone pentru a furniza cartela SIM pentru serviciul celular, care oferă o acoperire viabilă la nivel mondial.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare AVR-IoT Cellular Mini produsă de Microchip sau de a primi 15% reducere la următoarea achiziție Microchip și transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-Mini.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu