Camere inteligente seria FHV7

by donpedro

Funcționalitatea și viteza pe care le solicită locul dvs. de producție, într-un singur dispozitiv all-in-one. Camera inteligentă FHV7 este o cameră all-in-one cu funcționalitatea unui sistem de vizualizare, cu specificații performate din seria FH. Corpul său compact și robust, face ca dispozitivul să fie ușor de implementat. Oferă aproape toate funcțiile de inspecție și măsurare ale seriei FH și permite inspecții mai ușoare pe baza unor imagini de calitate corespunzătoare, chiar și în procesele în care inspecția a fost omisă anterior din cauza restricțiilor de durabilitate, spațiu și timp de implementare a sistemului.

Nr. stoc RS 215-1553 – Producător Omron – Cod de producător FHV7H-M032-C

Corpul robust al camerei de tip all-in-one, permite instalarea într-o plajă largă de condiții. Camera beneficiază de o structură integrată a controlerului, dispunând de tot ce este nevoie pentru procesarea imaginii. Structura all-in-one include nu numai controlerul, ci și lentila și sistemul de iluminare, având posibilitatea să-l atașați cu ușurință oriunde doriți, pentru  inspecții sau măsurători suplimentare, fără a vă face griji cu privire la spațiul panoului de control.

Dispozitivul menține structura impermeabilă IP67 pentru a permite utilizarea în condiții de umezeală, cum ar fi spălările regulate în locurile în care sunt instalate camerele.

Modulele de camere se pot înlocui, iar în acest sens se utilizează șuruburi captive, pentru a preveni problemele cauzate de posibila cădere a șuruburilor în linia de producție etc. Capacul cu sursă de lumină și filtrul optic sunt ușor de îndepărtat și înlocuit, astfel nu este nevoie de protecție împotriva prafului.

Seriile de sisteme de iluminare FLV și FL fac parte dintr-o gamă largă de peste 150 de modele și pot fi atașate cu ușurință ca lumini externe la camerele inteligente FHV7. Prin conectarea controlerului de iluminare, se poate regla cu ușurință din fereastra FHV7, intensitatea emisiei de lumină. De asemenea se poate sincroniza declanșarea obturatorului.

Soluțiile de iluminare multicoloră oferă o rezolvare rapidă a problemei măsurării diferitelor culori. De exemplu, obiectele cu pachete de diferite culori pe o linie de producție sunt măsurate corespunzător cu o lumină care își schimbă culoarea pentru a se potrivi fiecărui obiect. Când designul produsului este modificat sau se adaugă un model nou, puteți schimba pur și simplu un parametru în loc să înlocuiți sau să reglați luminile. Linia de producție este întotdeauna pregătită pentru o varietate mai largă de produse.

Obiectivul cu focalizare automată acoperă un interval de distanțe focale de la 59 mm la 2.000 mm. Chiar și atunci când sunt utilizate produse de diferite dimensiuni, intervalul de focalizare poate fi schimbat cu ușurință prin parametri. Această caracteristică elimină operarea mecanică pentru schimbarea în timpul înlocuirii produsului, ceea ce duce la un sistem mai simplu, cu o productivitate mai mare.

Datele cu privire la imagine, sunt atât de mari încât controlerele convenționale nu pot stoca toate imaginile din cauza timpului și capacității de stocare limitate. Camera inteligentă FHV7 dispune de algoritmi și hardware, care pot salva imagini în formate Omron și pot comprima datele cu privire la imagine cu viteză mare, permițând stocarea tuturor imaginilor pentru a răspunde nevoilor tot mai mari de control al calității.

Procesarea distribuită pe 2 nuclee permite procesorului să efectueze procesarea paralelă a măsurătorilor și înregistrarea imaginilor. Cu o conexiune la un NAS (Network-attached storage) de mare viteză și capacitate, toate imaginile de pe linia de mare viteză pot fi salvate, ceea ce anterior era dificil. Analiza tendințelor tuturor imaginilor salvate izolează rapid erorile și facilitează contramăsurile.

Aurocon COMPEC vă pune la dispoziție o gamă largă de dispozitive pentru măsurare, inspecție și monitorizare, cu posibilitate de implementare în sisteme de control pentru aproape orice aplicație. Pentru oferta completă vă invităm să accesați https://ro.rsdelivers.com

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

Sursă: https://ro.rsdelivers.com/product/omron/fhv7h-m032-c/omron-inspection-camera-32-millionpixels-led/2151553
https://docs.rs-online.com/2e0b/A700000008141732.pdf

 

S-ar putea să vă placă și