Cameră video zi/noapte cu apărătoare de soare

by donpedro

În fine, o cameră de supraveghere ce dă la ieşire imagini de calitate, în ORICE condiţii de iluminare;
Comută automat modurile de lucru, nu trebuie să apăsaţi vre-un buton sau să acţionaţi un comutator;
Chiar în întuneric complet, camera poate să vadă ce se întâmplă afară. Cameră TV color pe timpul zilei, cu infraroşii pentru noapte

Cameră TV color pe timpul zilei, cu infraroşii pentru noapte
Nu vă puteţi hotărî dacă să cumpăraţi o cameră de supraveghere color, care lucrează excelent la lumină puternică, sau una alb-negru, mai bine adaptată pentru aplicaţiile cu nivel scăzut de iluminare? Atunci alegeţi cea mai bună soluţie din ambele variante cu Day/Night Bullet Camera, o cameră de supraveghere cu o flexibilitate de necrezut, ce oferă culori vii pe timpul zilei şi comută automat pe modul ultrasensibil, alb negru, noaptea!
Dacă este necesar, activează 12 iluminatoare cu infraroşii (dispuse în cerc în jurul obiectivului) care îi permit să capteze imagini chiar şi în întuneric complet, la o distanţă de până la 11m!

Până acum, singura soluţie ce rezolva ambele cerinţe atât de diferite era să cumpăraţi şi să instalaţi două camere video diferite, plus un sistem de comutare destul de complicat.
Dar noua Day/Night Bullet Camera îndeplineşte rolul acestor trei dispozitive, comută automat de la modul de lucru color la cel monocrom în funcţie de condiţiile de iluminare de afară. Deoarece nu mai trebuie să vă amintiţi să apăsaţi pe buton sau să acţionaţi un comutator, camera de supraveghere va funcţiona perfect 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, fără să necesite nici-o intervenţie umană. Consumul de curent este redus, nedepăşind 250mA chiar cu iluminatoarele cu infraroşii pornite.
Cu dimensiuni de numai 10 cm lungime şi 5cm lăţime, camera se potriveşte aproape oriunde.
Include chiar şi o apărătoare de soare, foarte comodă, ce blochează lumina solară directă. Camera este prevăzută cu o mufă BNC scurtă pentru conectarea la sistemul video, şi cu o mufă mamă pentru adaptorul de CA inclus.

SPECIFICAŢII

Preţ informativ “Day/Night Sunshade Camera” 300 USD

S-ar putea să vă placă și