Camera Panasonic pentru internet

by donpedro

controlaţi această cameră prin internet

# controlaţi poziţia camerei prin intermediul butoanelor de pe ecranul calculatorului;
# filmaţi înreaga încăpere cu o singură cameră de luat vederi cu ajutorul butoanelor de pe
ecranul calculatorului;
# staţi liniştit văzând ce se întâmplă în casă direct din biroul dumneavoastră de la serviciu;
# vedeţi când cineva intră în locuinţă (sunt necesari senzori externi);
# amplasaţi camera de luat vederi oriunde cu ajutorul unui cablu de conexiune, chiar dacă
nu aveţi nici un calculator în acea cameră.

Aflaţi ce se întâmplă în casa dumneavoastră de oriunde în lume cu ajutorul unei camere de luat vederi care filmează întreaga încăpere şi pe care o puteţi controla direct prin internet. Trebuie doar să amplasaţi camera de luat vederi în încăperea pe care vreţi să o monitorizaţi, conectaţi-o la internet cu sau fără ajutorul unui calculator şi sunteţi gata să accesaţi imagini de la această cameră de oriunde în lume unde aveţi acces la internet!
Camerele WEB de luat vederi obişnuite necesită plăci specializate de captură de imagini sau un port USB, ceea ce însemnă că veţi pierde legătura cu acea cameră de luat vederi dacă computerul la care este conectată se blochează. Dar această cameră de luat vederi are un server de WEB, control software (TCP/UDP) şi program pentru e-mail (SMTP) incluse în hardware, astfel că nu aveţi nevoie să ţineţi în funcţiune un calculator! De asemenea, vom avea o mare economie de energie: această cameră consumă doar 8 watt în timp ce un calculator consumă 150 watt.

Aveţi un control mai mare prin posibilitatea de apropiere/îndepărtare a imaginii şi prin mişcarea camerei de luat vederi.

De asemenea aveţi posiblitatea de a vedea ce se întâmplă oriunde în încăpere datorită posibilităţii camerei de luat vederi de a apropia sau îndepărta imaginea sau de a modifica poziţia camerei de luat vederi şi acest lucru îl puteţi face prin internet. Ea are un spectru orizontal de 120O şi unul vertical de 45O. De asemenea, are o rezoluţie de până la 640 x 480 şi un zoom de până la 1,5x. Poate să trimită imagini prin e-mail la o anumită oră stabilită sau la anumite intervale de timp; transmiterea imaginii prin e-mail poate fi declanşată de un senzor de mişcare extern sau de un anumit contact.
Puteţi primi o imagine prin e-mail când cineva activează sau dezactivează sistemul de alarmă al locuinţei dumneavoastră. Posibilităţile sunt nelimitate, iar alegerea este a dumneavoastră.
Până la 4 camere de luat vederi, amplasate în locuri diferite, pot fi vizionate simultan. Imaginile pot fi trimise simultan, permiţându-vă să le vizionaţi cu o frecvenţă de până la 15 cadre/minut (în funcţie de calitatea reţelei de internet) sau câte o imagine (de la camere diferite) la fiecare secundă. Imaginile pot fi văzute de maxim 10 persoane simultan – în concluzie, pot fi văzute de toţi membrii unei familii.
Dacă aveţi IP static sau o reţea locală (LAN), atunci nu există alte taxe de conectare la internet sau alte costuri în afară de cel al camerei de luat vederi şi de cel al accesului la internet. Utilizatorii care folosesc modem prin cablu sau DSL a căror adresă de IP dinamică poate fi schimbată de către provider-ul de internet, pot accesa imagini stocate pe server. De exemplu, serverul myeyecam.com de la Panasonic: camera dumneavoastră poate transmite imagini la serverul de la Panasonic, unde le puteţi stoca. Astfel puteţi să vă faceţi propria pagina de WEB, de exemplu popescu.myeyecam.com, ca să vedeţi aceste imagini.
Preţul variază între 39,95USD pentru 1 an şi 79,95USD pentru 3 ani. Pentru fiecare cumpărare aveţi o perioadă gratuită de încercare, astfel că puteţi în această perioadă să-i evaluaţi performanţele.