Brooks Automation prezintă cel mai recent software pentru automatizare, ce permite maximizarea productivităţii

by donpedro

Chelmsford, MA – 20 iulie 2001 – Brooks Automation, (NASDAQ: BRKS), producător principal de accesorii şi soluţii de automatizare hardware şi software pentru industria mondială de semiconductoare, îşi întăreşte poziţia de lider pe piaţa de 300mm cu ultimele sale produse software STATIONworks™ 3.0 şi FASTcontroller™ 2.0. Aceste soluţii software permit producătorilor de semiconductoare să integreze componente complexe hardware şi software de automatizare cu o diversitate de accesorii de proces pentru maximizarea productivităţii.
FASTcontroller™ 2.0 simplifică managementul prin aceea că permite pornirea, oprirea monitorizarea şi controlul aplicaţiilor software care rulează pe staţii de lucru la distanţă printr-una sau mai multe staţii de lucru “de control”.
Folosirea FASTcontroller™ 2.0 reduce costurile pentru livrarea şi întreţinerea unui număr mare de aplicaţii Windows® care rulează independent pe diferite staţii de lucru dintr-o reţea. FASTcontroller poate fi folosit de orice client Brooks care are nevoie de un management pentru centralizarea aplicaţiilor. Are un suport special pentru aplicaţiile software Brooks, inclusiv pentru staţiile STATIONworks, aplicaţiile TOM, aplicaţiile WinSECS, servere şi clienţi FACTORYworks® şi pentru aplicaţiile Xsite™.
STATIONworks simplifică şi grăbeşte integrarea de hardware şi software pentru automatizare din ce în ce mai complex cu o varietate de accesorii de proces. STATIONworks este o arhitectură deschisă, un produs care rulează sub Windows, ce permite livrarea rapidă de soluţii complete de echipamente pentru automatizare. Spre deosebire de alte oferte, STATIONworks oferă conectarea accesoriilor de proces pe baza standardelor, flexibilă şi sigură,oferă componente critice necesare pentru soluţiile de automatizare pe scară largă. STATIONworks™ 3.0 oferă peste 300 de îmbunătăţiri ale produsului, inclusiv suport pentru Windows messaging, caracteristici pentru debugging în timp real şi offline, suport pentru Windows 2000 şi Graphical Interactive Development Environment, ceea ce face integrarea accesoriilor mai rapidă şi mai uşoară ca niciodată.
STATIONworks™ 3.0 este disponibil imediat. Lansarea FASTcontroller™ 2.0 este programată pentru trimestrul al treilea al anului 2001

S-ar putea să vă placă și