Bobine de mod comun mici şi inteligente

by donpedro

Filtrele de alimentare de profil redus necesită bobine de mod comun precum cele care fac parte din noua familie de produse WE-TFCH din oferta Würth Elektronik.

Înălţimea bobinelor din noua familie de produse a fost micşorată cu 20% faţă de componentele din familia realizată anterior, rezultând o înălţime de numai 12.5 mm. Această construcţie inteligentă permite o suprimare în bandă largă a interferenţelor radio de până la 65dB în timp ce ocupă un spaţiu foarte mic pe plăcuţa de circuit. Aceste bobine sunt larg utilizate în filtre şi în surse de alimentare în comutaţie (SMPS) de toate tipurile. Seria WE-TFCH este în mod particular interesantă pentru sursele de alimentare a LED-urilor deoarece gama sa de frecvenţe este optimizată în domeniul 9kHz … 100MHz.
În comparaţie cu componentele convenţionale, seria WE-TFCH are o inductanţă parazită de 1% reducându-se net interferenţele simetrice. Aceste bobine de mod comun sunt disponibile cu valori ale inductanţelor de până la 25mH. Domeniul temperaturii de lucru specificat pentru aceste bobine este de la -40°C la +125°C.
Toate produsele sunt disponibile ex stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și