Bobină dublă cu miez toroidal şi RDC minimă

by donpedro

Würth Elektronik adaugă la seria WE-DCT o nouă bobină dublă cu miez toroidal ca o extensie a liniei sale de produse. Inductorul cuplat cu două înfăşurări identice se distinge în special prin pierderi extem de mici în miez şi

în rezistenţa electrică a conductorului precum şi curenţi mari de saturaţie de până la 120A.

O caracteristică specială a componentelor din această serie este aceea că sunt stabile chiar şi la temperaturi înalte – temperatura de lucru este în plaja -40 … +125°C – singurul efect fiind acela de o minimă îmbătrâ­nire. Acest lucru favorizează o durată mare de viaţă a miezului inelului bobinei.
Mulţumită pulberii de fier speciale din care este constituit miezul bobinei, aceasta păstrează foarte bine valoarea inductanţei atunci când este supusă unor modificări de temperatură, iar nivelul mic de scurgere a inductanţei se datorează înfăşurării sale bifilare. Astfel, componenta se comportă deosebit de bine în controlerele în comutaţie de foarte înaltă performanţă. În plus, invertoarele solare, aplicaţiile cu convertoare coborâtoare/ridicătoare de tensiune 1:1, controlerele în comutaţie buck/boost/SEPIC/CUK şi controlerele în comutaţie cu tensiunea de ieşire secundară nestabilizată beneficiază de asemenea de aceste proprietăţi.
Există un total de 14 tipuri de bobine din care puteţi alege cu valori ale inductanţelor cuprinse între 0.091 şi 100µH. Suplimentar, soluţii de şocuri cu inductanţe de până la 400µH sunt posibile în conexiuni serie sau paralel. Toate produsele sunt disponibile din stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și