Bobină de mod comun WE-TFCH

by donpedro

Würth Elektronik oferă o nouă gamă de inductanţe de mod comun din familia WE-TFCH. Această componentă este cu 20% mai mică în înălţime faţă de produsul anterior, rezultând o înălţime de numai 12,5mm.
Această acumulare inteligentă permite o suprimare de bandă largă de tensiune, de interfeţe radio de până la 65dB în timp ce ocupă un spaţiu foarte mic.
Ele pot fi folosite universal în filtre de reţea SMPS (Switched Mode Power Supply) de toate tipu­rile. Seria WE-TFCH este interesantă pentru alimentarea LED-urilor, deoa­rece gama de frecvenţe este optimizată în zona de la 9kHz la 100MHz. În comparaţie cu componentele convenţionale, seria WE-TFCH are o inductanţă de 1%, prin care se reduce în mod clar interferenţa simetrică. Aceste bobine de mod comun sunt disponibile cu inductanţe de până la 25mH. Acestea sunt specificate pentru intervalul de temperatură de lucru de -40°C până la +125°C.

Toate produsele sunt disponibile pe stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit.
Mai multe informaţii pe www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu