BMZ prezintă sistemul de stocare a energiei POWER BLOXX pentru utilizatorii comerciali

by gabi

BMZ Group, un specialist recunoscut la nivel mondial în fabricarea bateriilor litiu-ion, are plăcerea de a vă prezenta soluția de container de stocare a energiei în aer liber POWER BLOXX ‘plug and play’ pentru utilizatorii comerciali.

Întreprinderile comerciale beneficiază din ce în ce mai mult de posibilitatea de a-și produce propria energie solară. Momentul producerii și cererea de energie solară diferă adesea. POWER BLOXX permite stocarea energiei solare generate, făcând ca utilizarea acesteia să fie independentă de timp.

POWER BLOXX este adaptat în special la nevoile utilizatorilor comerciali. Este instrumentul de alegere atunci când este nevoie de o economisire a vârfurilor de consum. Astfel, POWER BLOXX permite, de exemplu, întreprinderilor comerciale mici, cum ar fi întreprinderile artizanale cu mașini electrice, măcelăriile, brutăriile, centrele de grădinărit, precum și lanțurile de magazine, cum ar fi benzinăriile, stațiile de benzină de pe autostrăzi, parcurile de încărcare, lanțurile de magazine de vânzare cu amănuntul și de fast-food sau întreprinderile agricole și industriale, să optimizeze costurile și să atingă un grad ridicat de autonomie față de rețeaua electrică publică. Opțiunile de stocare a energiei oferite de POWER BLOXX sunt, de asemenea, interesante pentru complexele rezidențiale mai mari, care dispun de un sistem fotovoltaic propriu.

De asemenea, POWER BLOXX poate fi de interes pentru întreprinderile din turism, printre altele. Acest lucru este valabil în special pentru pășunile montane și cabanele de schi sau campingurile care sunt îndepărtate de rețeaua electrică, unde POWER BLOXX poate asigura o alimentare cu energie electrică complet autonomă.

POWER BLOXX poate fi, totodată, utilizat ca un tampon pentru a optimiza veniturile, dacă există dorința de a injecta energie în rețeaua publică. De exemplu, companiile care produc mai multă energie solară decât consumă în total pot injecta energia electrică în rețea atunci când aportul de energie electrică este redus (noapte, înnorări puternice, ceață) și când prețurile pe bursele de energie electrică sunt, în consecință, ridicate. Forma pură a unei astfel de utilizări POWER BLOXX este potrivită pentru fermierii care exploatează un câmp solar pe terenul lor, de exemplu.

Cu POWER BLOXX, Grupul BMZ a dezvoltat o soluție de containere exterioare ‘plug-and-play’, ușor de instalat și de operat. În funcție de numărul de module de stocare integrate selectate, acesta poate stoca și utiliza între 68 și 204 kWh de energie electrică cu un necesar de putere cuprins între 50 și 300 kW. POWER BLOXX este, de asemenea, ideal ca generator de energie electrică de urgență cu o durată de funcționare lungă. POWER BLOXX este prevăzut cu un invertor integrat. Acest lucru înseamnă că POWER BLOXX poate fi conectat direct la un sistem fotovoltaic existent. POWER BLOXX este echipat cu un sistem inteligent de control și monitorizare. POWER BLOXX este un produs conform CE “Made in Germany” și, prin urmare, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.

POWER BLOXX este un container standard din oțel (lungime de aproximativ 3,5 m). Sistemul de climatizare integrat permite funcționarea în intervalul obișnuit de temperaturi europene pentru utilizare atât vara, cât și iarna. Domeniile de aplicare variază de la zonele de coastă până la altitudini mari în regiunile muntoase.

BMZ Group

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu