BMZ prezintă POWER4HOME

by gabi

Grupul BMZ a anunțat lansarea sistemului POWER4HOME. Acesta este un produs inovator și extrem de flexibil, cu un design modern, pentru stocarea energiei electrice provenite din sisteme fotovoltaice, POWER4HOME fiind un sistem de stocare pentru uz casnic. Acesta este disponibil opțional cu invertorul BMZ POWER2GRID.

Cu POWER4HOME, Grupul BMZ propune următoarea generație de surse de energie inteligente și autonome pentru locuințe, care se integrează perfect în designul elegant al arhitecturii moderne. Noul sistem de stocare BMZ permite gospodăriilor cu sisteme fotovoltaice să fie independente și să nu depindă de rețeaua electrică, chiar dacă energia electrică generată este utilizată într-un alt moment. Iar cu ajutorul sistemului opțional BMZ GridSwitch, acest sistem înlocuiește, de asemenea, generatorul de energie electrică de urgență în cazul unei aprovizionări instabile cu energie din rețeaua publică de electricitate.

POWER4HOME a fost dezvoltat pentru utilizare în interior și în exterior. Cu o adâncime de numai 164 mm, sistemul de stocare a energiei are un profil foarte subțire și un design modern, care economisește spațiu și oferă un aspect estetic. Acest lucru înseamnă că se integrează perfect în zona de locuit. Iar cu răcirea pasivă, POWER4HOME este silențios și nu influențează activitățile voastre zilnice. Cu ajutorul sistemului său de management termic disponibil opțional, POWER4HOME poate fi încărcat și descărcat și la temperaturi extreme. POWER4HOME poate fi apoi operat între -20°C și +55°C.

POWER4HOME este, de asemenea, extrem de flexibil. Clienții pot conecta până la patru unități POWER4HOME în paralel și pot stoca și utiliza între 6,7 kWh și 106,8 kWh de energie (până la 26,7 kWh per unitate POWER4HOME). Unitățile pot fi montate pe perete sau instalate pe podea, atât suprapuse, cât și una lângă alta. Astfel, POWER4HOME se adaptează perfect la condițiile de spațiu și la preferințele voastre estetice.

De asemenea, sistemul de stocare a energiei poate fi achiziționat cu sau fără invertorul BMZ POWER2GRID, în funcție de existența sau nu a unui invertor pentru sistemul fotovoltaic disponibil (de exemplu, în cazul înlocuirii sistemului de stocare a energiei existent) (modernizarea unui sistem de stocare a energiei sau instalarea unui sistem fotovoltaic complet, inclusiv a sistemului de stocare la domiciliu).

POWER4HOME cântărește doar 30 kg și este ușor de instalat. POWER4HOME poate fi instalat în doar 15 minute de către o singură persoană.

Tehnologia celulei de fosfat de litiu-fier și arhitectura de siguranță cu 2 canale nu numai că garantează o densitate maximă de energie în cel mai mic spațiu de instalare posibil, dar oferă, de asemenea, o protecție fiabilă împotriva supracurentului, a subtensiunii, a supratensiunii, a scurtcircuitelor și a polarității inverse pe întreaga gamă de temperaturi admise. Fabricat în Europa și proiectat în Germania, POWER4HOME pune siguranța pentru casă și familie pe primul loc. BMZ oferă o garanție de 10 ani pentru POWER4HOME, care poate fi extinsă până la 15 ani.

Informații suplimentare despre POWER4HOME sunt disponibile la: https://power4home.bmz-group.com/en.

Mai multe informații în limba Engleză: Electronica Azi International

BMZ Group

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu