BlueMoon-Single-Chip de la Infineon îndeplineşte Bluetooth Qualification

by donpedro

BlueMoon-Single-Chip de la Infineon îndeplineşte Bluetooth Qualification: cel mai mic preţ şi timpul cel mai scurt de lansare pe piaţă datorită “Fast Track Qualification
Infineon Technologies a anunţat că BlueMoon™ Single chip este complet compatibil cu Bluetooth specification 1.1. Dispozitivul a fost listat ca îndeplinind specificaţiile, inclusiv frecvenţa radio, teste software pentru banda de bază şi pentru protocoale. Toate testele au fost efectuate pentru un domeniu de temperaturi de la -50°C la +105°C, ceea ce demonstrază performanţele extraordinare ale acestui dispozitiv.
BlueMoon Single este un sistem CMOS Bluetooth single chip ce include un baseband controller, memorie ROM integrată şi transmiţător RF cu performanţe excelente cu sensibilitate de -85dBm pentru întregul domeniu de temperaturi de funcţionare, consturi mici de realizare şi spaţiu mic necesar datorită nivelului înalt de integrare.
Combinaţia dintre constul mic şi performanţele foarte bune, alături de caracteristicile avansate de power management, fac din acest circuit integrat un dispozitiv ideal pentru aplicaţiile alimentate de la baterii, pentru dispozitivele handheld, cum ar fi telefoanele mobile, PDA-uri şi camere digitale.

www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și