AXXIUM TOWER – cel mai nou UPS de la BEST POWER – INVENSYS PSD

by donpedro

BEST POWER – INVENSYS PSD a lansat cel mai performant UPS dublă conversie în gama de putere 700-3000VA. Raportul preţ/performanţă competitiv şi uşurinţa în utilizare îl propulsează în topul clasei sale. Axxium Tower este destinat domeniilor IT&C critice şi pentru aplicaţii industriale (servere Unix, control de proces, etc).
De ce o nouă familie de UPSuri?
Gama de aplicaţii în care sunt utilizate UPS-urile dublă conversie de mică putere este foarte largă. Best Power oferă un produs sigur, uşor de utilizat, de mare performanţă, care îndeplineşte cu succes cerinţele pieţei în acest important domeniu de putere (700VA-3000VA).
Noutăţile aduse de Axxium Tower:
Afisaj LCD; sunt uşor de urmărit starea, valorile parametrilor şi diferitele setări ale UPS-ului;
Segmentarea ieşirilor către sarcină permit programarea shutdown-ului în mod diferit, în funcţie de importanţa şi natura consumatorului;
Funcţia EPO (Emergency Power Off – oprire de urgenţă) este oferită în dotarea standard;
Acumulatorii pot fi înlocuiţi în timpul funcţionării (Hot-Swap);

Cabinete suplimentare cu acumulatori sunt disponibile inclusiv pentru
modelul de 700VA;
Dotare standard cu porturi seriale RS232 şi USB.
Dacă există tensiune la reţea, indiferent de valoarea acesteia (!), UPS-ul va livra tensiune la valoarea nominală. Totusi, dacă tensiunea la intrare este de numai 120V, puterea livrată este de 33% din cea nominală, pentru a asigura 220V la ieşire. Cunoaşteţi alt UPS care poate face acest lucru?
– Frecvenţa admisă la intrare: 45-65Hz;
– Forma de undă: sinusoidală, indiferent de regimul de funcţionare;
– Timp de transfer: nul (tehnologie dublă-conversie);
– Bypass automat inclus;
– Timp de reîncărcare acumulatori: < 5 ore la 90% din capacitate; - Protecţie electronică la scurt-circuit. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi: GENESYS SOFTWARE ROMÂNIA Tel. 01-242.05.42, Fax 01-242.05.43 e-mail sales@genesys.ro

S-ar putea să vă placă și