Aspect modern al grupului Würth Elektronik

Relansarea site-ului web al companiei Würth Elektronik

by gabi

Design responsiv: Indiferent dacă se utilizează un laptop, un PC desktop, o tabletă sau un telefon inteligent, noul site web al grupului Würth Elektronik este optimizat automat pentru dispozitivul corespunzător. © Würth Elektronik

Würth Elektronik și-a regândit și reproiectat oferta sa de informare și comunicare. Prezența web comună a companiilor Würth Elektronik poate fi accesată la adresa www.we-online.com. Noua lansare combină diferite oferte de produse și servicii ale Würth Elektronik eiSos, Würth Elektronik Circuit Board Technology și Würth Elektronik ICS. De asemenea, au fost armonizate magazinul virtual și aplicațiile de angajare. În cursul procesului de relansare, site-ul web a primit o nouă și modernă înfățișare, un design adaptat pentru toate dispozitivele terminale și o structură de conținut revizuită.

Noul site web Würth Elektronik reflectă orientarea puternică a companiei către servicii. Utilizatorii site-ului www.we-online.com pot găsi aici asistență imediată pentru proiectele lor. Numeroasele instrumente de proiectare și surse de informații facilitează selectarea produselor și serviciilor adecvate precum și conectarea cu experții potriviți.

Odată cu relansarea, a fost adaptat și designul celorlalte site-uri. Platforma de simulare REDEXPERT, precum și portalul de locuri de muncă sunt acum legate de site-ul corporativ și mai ușor accesibile.

Companiile dintr-o gamă largă de industrii au nevoie de sprijin profesional în dezvoltarea și integrarea componentelor electrice și electronice, a dispozitivelor electronice și electromecanice, a plăcilor de circuite imprimate, a sistemelor inteligente de putere și de control. Gama largă de produse și servicii oferite de Würth Elektronik reflectă această nevoie. De asemenea, noul site web este orientat în întregime pentru a ajuta clienții să găsească rapid ceea ce au nevoie.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu