Analizorul de date serial atinge o viteză record

by donpedro

Analizorul de date serial SDA 6000 oferă captură a semnalului record în industrie cu o lăţime a benzii de 6GHz pentru rate de până la 3,33Gbits/s. Folosind tehnologia X-Stream a firmei, instrumentul împachetează datele de intrare pentru analiză aşa cum este colectat pachetul următor – dând rezultate ale analizelor datelor de 10 până la 100 de ori mai rapid decât tehnologiile actuale bazate pe digitizor.
Unitatea permite inginerilor să realizeze analize în timp real pe date coplexe de mare viteză în aplicaţii cum ar fi legături electrice diferenţiale şi semnale de comunicaţie optică. Dispozitivul operează la rată maximă de eşantionare de 20 Geşantioane/s.
Instrumentul poate localiza anomalii ale semnalului ce au o durată mai mică de 400ps. Caracteristicile standard includ un pachet de analiză jitter şi timp, drivere CD şi dischetă şi un touchscreen SVGA.
Accesoriile opţionale includ convertoare optic – electric şi receptoare de referinţă cu o lăţime de bandă optică de peste 4GHz. Sunt, de asemenea, disponibile modele ce oferă lăţimi de bandă de 5 şi 3GHz.

LeCroy
www.lecroy.com

Adaugă un comentariu