Allied Telesyn AT-AR 720 – Modular Enterprise Acces Router

by donpedro

Modelul AT-AR 720 de la Allied Telesyn este un router destinat accesului în reţea, cu o platformă modulară, oferind 2 porturi asincrone, 1 port 10/100 şi două sloturi pentru card-uri PIC (Plug-in-Card). Echipamentul este dotat cu sursă de tensiune internă. Beneficiind de performanţele înalte ale tehnologiei RISC precum şi de posibilitatea de a configura echipamentul cu diverse interfeţe în funcţie de necesităţi, AT-AR720 este soluţia optimă pentru filialele unei companii cu necesităţi mari de trafic în reţea. Existenţa a cinci carduri PIC permite ca reţelele să fie rapid şi uşor modificate atunci când este necesar.

Opţiunile de conectivitate pentru conexiuni WAN, oferite sub forma de PIC-uri, sunt ISDN PRI şi BRI, Frame Relay, X.25, linii închiriate de 2 Mbps şi dial-up. Pot fi instalate pe un router până la două card-uri PIC, acestea putând fi instalate în orice configuraţie în funcţie de necesităţi.
Pentru a maximiza volumul de date rutate, este disponibil opţional un modul de compresie implementat hardware în totalitate, care oferă compresie cu raport 8:1 a datelor atunci când este instalat pe router. Caracteristici avansate de modelare a traficului (traffic shaping) precum RSVP (Resource Reservation Protocol) şi BACP (Bandwidth Allocation Control Protocol) asigură suportul pentru aplicaţiile multimedia viitoare. Rutarea bazată pe politici (Policy Routing) permite un control mai fin al gestionării traficului bazat pe tipul acestuia (http, ftp, email, telnet, rsh, etc.), tipul de legătură WAN, adresa sursă/destinaţie, etc.
Criptarea DES şi Triple DES implementate hardware oferă transmisiuni de date ultra securizate. Protecţia Intranetului în faţa atacurilor dinspre reţeaua Internet este implementată prin tehnologia Stateful Inspection Firewall. Autentificarea utilizatorilor are rolul de a asigura şi maximiza integritatea unei reţele. Sunt suportate protocoalele de autentificare: CLI, PAP, CHAP, RADIUS şi TACACS.

Toate aceste performanţe sunt oferite la un preţ avantajos: doar 972 USD (preţ EndUser, fără TVA) pentru un echipament din gama Enterprise.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
GENESYS SOFTWARE ROMANIA – Dept. IT Distribution
Tel. 021-242.05.42, Fax 021-242.05.43, e-mail: sales@genesys.ro
Persoane de contact: Cristina Gavrilă, Gabriela Laiu – Sales Officers;
Florentina Totth – Channels Manager.

S-ar putea să vă placă și