Agilent Technologies prezintă transmiţătorul şi receptorul optic de 16 MBd pentru SERCOS Industrial Networks

by donpedro

Agilent Technologies Inc. a prezentat un transmiţător şi receptor pe fibră optică optimizat pentru aplicaţiile industriale, în dezvoltare, SERCOS (sisteme de comunicaţie serială în timp real) de 16MBd.
Transmiţătorul HFBR-1506AM şi receptorul HFBR-2506AM produse de Agilent oferă o comunicaţie bi-direcţională între controlerul sistemului şi driverul digital folosind un cablu din fibră optică. Cu o viteză crescută de 16MBd, interfaţa SERCOS poate menţine pasul cu driverele digitale cele mai recente şi rapide din industrie.

Dezvoltat în Europa, SERCOS este unicul standard mondial de comunicaţie digitală în timp real fără proprietar pentru controlul mişcării pe podeaua fabricii. SERCOS a fost proiectat, în special, să înlocuiască interfaţa analogică veche, care este sensibilă la zgomot şi cu rezoluţie limitată. Introducerea noului controler SERCON816 a crescut de patru ori viteza controlerului anterior la un preţ mult mai mic şi suportă rate de transfer folosite acum de 2 MBd şi 4 MBd, precum şi de 8 MBd sau de 16 MBd pentru cerinţe de automatizare a fabricii. Cu această dezvoltare, transmiţătoare şi receptoare pe fibră optică de 16 MBd cu, preţ scăzut, sunt necesare pentru a creşte performanţele noului controler şi să ajute proliferarea creşterii reţelei de distribuţie a fabricii.
Transmiţătorul pe fibră optică HFBR-1506AM 650-nm şi receptorul HFBR-2506AM produse de Agilent ce vor opera la 2, 4, 8 şi 16 MBd, folosesc conectorul SMA ieftin şi sunt livrate într-o carcasă din plastic acoperită cu un strat subţire de metal pentru a îmbunătăţi performanţa lor de descărcare electrostatică ESD.
Transmiţătorul Agilent, HFBR-1506AM, încorporează un LED de 650 nm ce oferă o ieşire optică suficientă care să permită utilizarea atât a fibrei optice de plastic, care permite o rază de acţiune de 40metri, cât şi a fibrei de siliciu acoperită pentru o rază de acţiune de 200 metri.
Receptorul HFBR-2506AM constă dintr-o fotodiodă PIN de silicon şi CI digitizat pentru a produce o ieşire compatibilă logic. CI include un circuit pentru corectarea distorsiunii lăţimii impulsului primului bit după o lungă perioadă de inactivitate pentru a permite funcţionarea de la DC la 16 MBd cu distorsiune redusă a lăţimii impulsului pentru caracteristici arbitrare de date. Ieşirea receptorului este compatibilă atât cu logica CMOS cât şi cu TTL.

Disponibilitate
Transmiţătorul HFBR-1506AM şi receptorul HFBR-2506AM cu fibră optică de la Agilent sunt disponibile imediat prin canalul de vânzări directe ale Agilent şi prin partenerii de distribuţie din întreaga lume ai Agilent.

Informaţii suplimentare despre produsele cu fibră optică ale Agilent sunt disponibile la: www.agilent.com/view/fiber.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu