Accelerați dezvoltarea în IoE

by donpedro

Etherios este un expert și lider furnizor de servicii cloud computing și a ajutat multe organizații de a realiza strategia lor de IT în jurul conceptului cloud computing pentru CRM (Customer Relationship Management), integrare de sistem, de instruire și dezvoltarea de aplicații personalizate. Etherios este creatorul The Social Machine®, o nouă metodă, revoluționară, bazată pe Cloud pentru integrarea dispozitivelor în procesele de bază din afaceri prin intermediul Salesforce Service Cloud.

Detalii: www.etherios.com
În prezent, Etherios este o divizie a Digi International – expert în Soluții M2M, care combină produse și servicii ca soluții end-to-end, pentru a conduce eficient afacerile. Digi International oferă cea mai largă gamă de produse wireless din industrie, o Platforma de cloud computing elaborată pentru dispozitive existente și servicii de dezvoltare a noi dispozitive și aplicații wireless. Întregul set de soluții Digi este adaptat pentru a permite ca orice dispozitiv să comunice cu orice aplicație, oriunde în lume. Detalii: www.digi.com

Kit de la Etherios pentru dezvoltare aplicații în IoE

Pentru a sprijini dezvoltarea de aplicații în IoE (Internet of Everything), Etherios (divizie din Digi International), oferă produsul “Internet of Everything Kit” ce folosește Qualcomm® QSC6270 – Turbo chipset. Kit-ul este o soluție end-to-end wireless pentru dezvoltatorii de software și integratori de sisteme pentru a testa și dezvolta aplicații IoE cu conectivitate celulară. Conectivitatea wireless include: rețele celulare 3G, Wi-Fi (802.11abgn) și GPS. Kit-ul poate fi extins cu dispozitive de conectare serială, SPI, I2C și GPIO.
Placa include, de asemenea, un accelerometru 3-D și senzori de temperatură și de lumină pentru a afișa informații despre mediu.
• Sprijină aplicații Java pentru dezvoltarea aplicațiilor M2M (Machine to Machine)
• Combină tehnologii Qualcomm Gobi, Etherios și Oracle Java
• Este echipat cu Oracle Java ME 3.2 engine
• Permite accesul la Device Cloud pentru a folosi instrumente de dezvoltare aplicații și infrastructură
• Facilitează dezvoltarea de noi dispozitive cu comunicații celulare sau adăugarea de alte comunicații celulare la dispozitivele existente
• Include 3 luni de conectivitate celulară de la firma din Kore Telematics

Kit-ul IoE de la Etherios este conceput special pentru aplicații care necesită comunicații de tip embedded-to-enterprise, cum ar fi:
• monitorizare și urmărire de la distanță
• control de procese industriale
• monitorizare medicală

www.etherios.com/products/devicecloud/toolkits

Detalii tehnice și comerciale:

Ing. Gheorghiţă Chirculete
Key Account Sales Manager
gheorghita.chirculete@ecas.ro
www.ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu