“ABC-ul Condensatoarelor” – un nou manual tehnic produs de Würth Elektronik eiSos

by donpedro

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG, producător de componente electronice și electromecanice, a publicat un nou manual cu privire la tehnologia de fabricare a condensatoarelor.Compendiul “ABC-ul Condensatoarelor – Bazele, Caracteristicile și Tipurile de condensatoare” de aproape 80 de pagini, este disponibil în limbile germană și engleză și poate fi comandat acum accesând site-ul www.we-online.com/abc.

Autorul Stephan Menzel face o introducere în tehnologia condensatoarelor și descrie o gamă largă de tipuri de condensatoare cu proprietățile și parametrii lor. Cartea poate fi folosită atât pentru iniţierea studenților, dar şi pentru împrospătarea şi consolidarea cunoştinţelor în ceea ce priveşte condensatoarele și utilizarea lor în diverse aplicaţii.
“Este important pentru Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG să ofere cunoștințe tehnice și să le împărtășească cu clienții. De exemplu, am prezentat deja cunoștințele noastre tehnice sub formă de manuale care acoperă domeniile de inductoare, transformatoare, dispozitive electromecanice precum și simulare cu LTspice. Datorită faptului că firma noastră îşi extinde în prezent portofoliul de condensatoare, se impune acum apariţia noii cărţi.
“ABC-ul Condensatoarelor” este un manual de referință care prezintă concis relațiile și caracteristicile tehnice care apar în tehnologia de fabricaţie a condensatoarelor”, explică autorul Stephan Menzel, manager al departamentului de dezvoltare, secţiunea Condensatoare din cadrul companiei Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG.

La ce trebuie să fim atenţi
Menzel, care conduce departamentul de producţie de condensatoare electrolitice din aluminiu și polimeri la Würth Elektronik, explică în cartea sa raporturile dintre câmpul electric și permitivitate, precum și structura și principiul de funcționare al unui condensator. Parametrii și caracteristicile electrice precum și relațiile dintre acestea sunt prezentate astfel încât utilizatorii să știe ce trebuie luat în considerare atunci când trebuie să aleagă un condensator. Manualul cuprinde o prezentare detaliată a tipurilor de condensatoare existente și o bibliografie.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu