O componentă, două aplicații

Würth Elektronik își extinde seria de ferite bobinate

by gabi

WE-RFI poate fi utilizat ca inductor pentru aplicații HF sau ca ferită pentru suprimarea interferențelor. – Sursă imagine: Würth Elektronik

Würth Elektronik oferă în prezent inductanțele sale WE-RFI în formatele 0402 și 0603, care pot fi utilizate ca inductanțe pentru aplicații HF sau ca ferite pentru suprimarea interferențelor. Producătorul răspunde astfel miniaturizării în creștere și completează dimensiunile existente 0805 și 1008. Componentele sunt potrivite ca filtre trece-jos (pentru filtrarea zgomotului de înaltă frecvență), filtre de linii de date, decuplare a tensiunii de alimentare, aplicații radio de joasă frecvență și RFID.

Ca ferite bobinate, inductoarele WE-RFI ating impedanțe mai mari decât feritele normale, chiar și la frecvențe înalte și pe o lățime de bandă mai mare. Spre deosebire de feritele multistrat, acestea nu prezintă un comportament de polarizare în curent continuu.

Ca inductanțe HF, acestea oferă valori ridicate ale inductanței de la 20 nH până la 47 µH. Se disting printr-o rezistență RDC scăzută și, în consecință, un curent nominal ridicat de până la 1,91 A la ΔT = 40 K. Pentru acest grup de componente este disponibil un kit de proiectare, pe care Würth Elektronik îl va suplimenta întotdeauna gratuit, astfel încât dezvoltatorii să aibă în permanență la îndemână inductanțe de diferite valori.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu