Senzorii ENS21x de la ScioSense, acum la Mouser, oferă măsurători ultraprecise pentru umiditate și temperatură

by gabi

Mouser Electronics, Inc. comercializează în prezent senzorii digitali de umiditate și temperatură ENS21x de la ScioSense. Aceștia oferă detecție ultraprecisă, inclusiv măsurători de temperatură cu o precizie de ±0,1°C și măsurători de umiditate relativă cu o precizie de ±0,8%RH. Familia ENS21x oferă măsurători adaptate nevoilor de automatizare a clădirilor, case inteligente, instrumentație și dispozitive Internet of Things (IoT), printre alte aplicații.

Senzorii digitali de umiditate și temperatură ScioSense ENS21x, acum la Mouser, oferă o gamă largă de detecție, măsurând cu precizie temperaturi de la -40°C la 125°C și umiditate relativă de la 0% la 100%. Senzorii ENS21x sunt ideali pentru proiectele critice din punct de vedere energetic, intrând automat în modul de așteptare cu consum redus de energie atunci când sunt inactivi, cu un curent de standby de doar 40nA. În plus, senzorii dispun de o interfață I2C pentru o comunicație eficientă cu un procesor gazdă extern.

Senzorii ScioSense ENS21x sunt montați într- o capsulă compactă QFN4 de 2,0 mm2 × 0,75 mm, permițând integrarea ușoară în dispozitive portabile, tehnologie mobilă și alte dispozitive cu spațiu limitat. Senzorii ENS21x sunt echipați cu ieșiri Kelvin și umiditate relativă precalibrate, permițând citiri precise de la prima utilizare.

Pentru a afla mai multe despre senzorii digitali de temperatură și umiditate ScioSense ENS21x, vizitați https://www.mouser.com/new/sciosense/sciosense-ens21x-humidity-temperature-sensors/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu