Allegro MicroSystems își extinde portofoliul de drivere de poartă izolate galvanic cu un cip combo Power-Thru

Noul produs oferă inginerilor o mai mare flexibilitate în proiectarea încărcătoarelor pentru vehicule electrice de mare putere.

by gabi

Allegro MicroSystems, Inc. (“Allegro”) anunță lansarea celui de-al treilea produs din portofoliul său High Voltage Power-Thru™. Cele două cipuri IC de drivere de poartă izolate galvanic AHV85000 și AHV85040 de la Allegro funcționează împreună cu transformatoare externe pentru a oferi libertatea de a proiecta și a maximiza eficiența energetică pentru aplicații de energie curată, inclusiv invertoare solare, infrastructuri de încărcare xEV și sisteme de stocare a energiei (ESS), precum și unități de alimentare a centrelor de date.

Prin extinderea tehnologiei Power-Thru de la Allegro, noul cip combo dispune de aceleași beneficii regăsite în actuala tehnologie de drivere de poartă de la Allegro, dar mută transformatorul de izolare din interior în exterior. Astfel, cel mai recent circuit integrat (IC) Power-Thru de la Allegro oferă inginerilor o mai mare flexibilitate în proiectare în materie de izolare, putere și layout, deoarece aceștia pot alege transformatorul potrivit în funcție de cerințele de proiectare.

Noul cip combo de driver de poartă cu izolare galvanică oferă avantaje suplimentare pentru aplicațiile cu diferite cerințe de izolare. Facilitând o mai mare optimizare a costurilor și a spațiului, această soluție inedită pentru industrie creează o flexibilitate în proiectare semnificativ mai mare, inclusiv posibilitatea de a alege nivelul de izolare, cel mai potrivit transformator și locul în care să fie amplasată bariera de izolare în cadrul sistemului.

Allegro MicroSystems

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu