Noi rezistoare cu peliculă subţire comerciale oferă toleranţe de ±0,1% cu valori ale rezistenţei de la 1 Ohm la 330 kOhm

by donpedro

MALVERN, PENNSYLVANIA – 04.02.2003 – Vishay Intertechnology a anunţat o nouă familie de rezistoare rectangulare cu peliculă subţire comerciale prevăzute pentru aplicaţii de control şi măsură în medicină, automobile, industrie, comunicaţii şi sisteme electronice portabile.
Noile rezistoare cu peliculă subţire, seria M, de la Vishay sunt disponibile în dimensiuni industriale standard incluzând 0402, 0603, 0805 şi 1206, cu valori minime ale rezistenţei de la 1 Ohm la 330 kOhm şi toleranţe strânse de ±0,1%. Cea mai strânsă valoare TCR pentru dispozitivele din seria M este în mod curent ±25Oppm/°C. Domeniul tensiunilor de lucru este de la 25V la 200V şi puterea de c.c. maximă se află în domeniul 63mW la 250mW în funcţie de dimensiune.

Având cel mai mic raport DR/R din industrie într-un test de umiditate (HAST-Test) şi cu rezistenţă excelentă la şoc termic, temperaturi ridicate şi joase, şi supraîncărcare de scurtă durată, rezistoarele din seria M oferă stabilitate excepţională chiar în condiţii de mediu extreme. Ca rezultat, produsele finale care încorporează rezistoarele din seria M – cum ar fi scalele de precizie, termometrele clinice, sistemele cu raze X, sistemele de control al injecţiei cu combustibil diesel, sistemele audio pentru automobile, camerele digitale şi telefoanele mobile – vor demonstra o mai mare durată de viaţă şi o fiabilitate mai mare decât produsele ce folosesc componente standard.
Terminalele învelite caracterizându-se printr-un strat adeziv peliculă subţire acoperit cu un strat barieră de nichel rezistent la solubilizare permite funcţionarea la temperaturi de +155°C. Domeniul temperaturilor standard de funcţionare a dispozitivelor este de la -55°C la +125°C (+155°C).
Substratul de alumină de înaltă puritate al seriei M permite disipare la înaltă putere, în timp ce o peliculă subţire bazată pe un aliaj nichel-crom oferă performanţe dependente. Noile rezistoare oferă ajustare laser de mare viteză pentru cerinţe de cantităţi mari şi sunt disponibile pe rolă.

S-ar putea să vă placă și