Würth Elektronik lansează noul catalog de Ansamble, switch-uri şi elemente de alimentare

by donpedro

Portofoliul de produse include switch-uri DIP, comutatoare rotative, comutatoare tact, comutatoare glisante şi comutatoare iluminate. Comutatoa­rele iluminate în varianta SMD şi THT sunt produse noi.
În domeniul tehnicii de asamblare, care include distanţiere, distanţiere rotunde, suporturi pentru cabluri, suporturi de baterii, tuburi termocontractabile, puteţi vedea inovaţii în domeniul suporturilor de baterii, papuci de cablu şi distanţiere din aluminiu şi oţel inoxidabil.
Această ediţie a catalogului include pentru prima dată un tabel detaliat cu dimensiuni pentru distanţiere cu toate lungimile şi diametrele standard disponibile precum şi articole specifice clientului.
În domeniul elementelor de putere există acum un kit de design care include toate elementele de putere. Odată cumparat, reumplerea lui este pe termen nelimitat şi gratuit. Mai multe informaţii pe www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.

Adaugă un comentariu