Vicor Online Quality Center

by donpedro

Vicor anunţă disponibilitatea noului său site interactiv Vicor Quality Center la adresa www.vicorquality.com. Serviciul, este destinat pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor sau potenţialilor clienţi cu privire la informaţii la zi despre operaţiunile privind calitatea desfăşurate de Vicor. Quality Center este o resursă online cuprinzătoare a sistemelor de calitate Vicor. În orice moment, vizitatorul poate crea un raport privind calitatea, poate accesa un tur video al fabricii Vicor de 21400 m2, sau poate accesa toţi paşii procesului de calitate. Pe scurt, un vizitator poate:
explora sistemul calităţii al Vicor prin intermediul unei biblioteci de documente, imagini video şi grafice de proces;
genera un raport al calităţii bazat pe ISO 9001: 2000;
descărca raportul în format .pdf cu hyperlink-uri către imagini video şi alte informaţii ce pot fi necesare pentru cerinţe individuale.
Vizitatorii pot accesa întregul proces al calităţii, inclusiv calculul de siguranţă, trasabilitate şi procedurile de determinare a satisfacţiei clientului, pot vedea biblioteca pentru calitate cu broşuri, date şi rapoarte, certificate ISO 9001:2000 şi detalii privind starea implementării la Vicor a directivei RoHS.

Vicor www.vicoreurope.com