Ventilatoare Sanyo Denki

Rezistență la apă și durată mare de viață în medii dure

by gabi

Dispozitivele de ventilație au un rol foarte important în majoritatea sistemelor. În cazul utilizării în medii dure, ele trebuie testate în conformitate cu cele mai ridicate standarde, mai ales atunci când este nevoie de operare extinsă, fără operații de întreținere.

Seria de ventilatoare Sanyo Denki San Ace 9WL dispune de o construcție robustă, constând dintr-un cadru din aluminiu, ce asigură nu numai durabilitate, ci și rezistență la coroziune și impact, iar palele din plastic ignifug oferă siguranță în caz de incendiu. Aceste caracteristici sunt cruciale în menținerea performanțelor în medii industriale pline de provocări.

Durata mare de viață reprezintă o altă caracteristică extrem de importantă pentru sisteme care trebuie să funcționeze continuu pe durate mari de timp. Seria 9WL depășește durata de viață a ventilatoarelor convenționale rezistente la stropire, oferind peste 180000 de ore de funcționare (adică aproximativ 20 de ani) la 60°C. Această performanță este dată de construcția cadrului din metal de înaltă calitate, driverelor performante și proiectării de așa natură încât să se reducă încălzirea rulmenților.

Dispunând de o clasă de protecție IP68, aceste ventilatoare sunt rezistente la apă și praf, capabile să reziste la scufundarea în apă la adâncimea de 1 m, de timp de până la 30 de minute. Acest lucru le face o alegere ideală pentru aplicații umede sau în aer liber. Clasamentul IP68 este asigurat prin utilizarea unui motor încapsulat și a unei ieșiri de cablu complet etanșe.

Se oferă un debit de aer de maxim 3,7m³/min. și o presiune statică de 430Pa (în funcție de dimensiunea ventilatorului.

Dispunând de funcționalitate de control PWM al vitezei, se asigură un consum energetic redus, zgomot mic și soluții particularizate de răcire pentru diverse aplicații. Un controler potrivit poate fi controlerul PWM Sanyo Denki (nr. stoc.RS 121-9768).

Sistemele de ventilație Sanyo Denki San Ace 9WL sunt utile într-o gamă largă de aplicații incluzând servere și calculatoare, cabinete electrice, sisteme de încălzire, aparate de aer condiționat, invertoare industriale, stații de încărcare rapidă EV, semnalizare digitală.

Ventilatoarele 9WL, cu durată de viață mare, sunt disponibile într-o plajă largă de dimensiuni standard, acoperind majoritatea cerințelor aplicațiilor. Dimensiunile de cadru pentru ventilatoare axiale includ 40mm, 60mm, 80mm, 92mm și 140mm, cu grosimi de 25mm, 28mm, 38mm și 51mm.

În concluzie, seria Sanyo Denki San Ace 9WL reprezintă o soluție foarte bună pentru inginerii proiectanți care caută să ridice performanțele și longevitatea echipamentelor lor industriale. Cu concentrare pe robustețe, randament și instalare simplă, aceste ventilatoare oferă soluții sigure de răcire pentru un spectru larg de aplicații. O gamă cuprinzătoare este prezentă în oferta Aurocon COMPEC, pe care vă invităm să o vedeți, accesând https://ro.rsdelivers.com/

Autor: ElifRanaOzkan
Sursă: https://www.rs-online.com/designspark/sanyo-denki-waterproof-long-life-fans-for-harsh-environments

Autor: Bogdan Grămescu
Aurocon Compec – https://www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și