Valoare adăugată datorită modernizărilor: Linux inteligent și LCD-uri personalizate

by gabi

Copyright: demmel products gmbh

Specialistul în display-uri – demmel products – și-a prezentat linia iLCD reînnoită și deosebit de puternică la “embedded world” din Nürnberg. În timp ce seria F de înaltă performanță primește o piesă de rezistență cu modelul de 10,2″, compania prezintă o dezvoltare complet nouă în cadrul seriei iLCD Linux.

Semnalul de start pentru următoarea generație de tehnologie de afișare inteligentă de la demmel products este un procesor quad-core super-rapid de 1,8 GHz (i.MX8M Plus, de la NXP) cu procesor video și grafic integrat pentru redare 3D, un afișaj de înaltă rezoluție lipit optic, sistemul de operare Yocto Linux modificabil, toate acestea reprezentând principalele ingrediente ale seriei iLCD Linux. Datorită sistemului de operare bogat în funcții, liber modificabil, pot fi dezvoltate interfețe de utilizator intuitive și de înaltă performanță – similare cu cele ale telefoanelor inteligente. Este disponibil într-o formă super-subțire ca “soluție lipită”, care este deosebit de utilă în spații înguste, sau ca placă de bază care poate fi ușor conectată la LCD-urile produselor demmel.

Comunicația externă se poate realiza prin USB, Ethernet, CAN, I2C, SPI și I/O-uri. În plus, poate fi conectat un afișaj HDMI extern.

Copyright: demmel products gmbh

Seria inteligentă F, echipată cu un procesor de 528 MHz, permite “calculul pe ecran” cu ajutorul limbajului de nivel înalt axat pe obiecte Java – fără niciun sistem de operare – datorită tehnologiei dezvoltate de demmel products. Ceea ce înseamnă că această linie poate controla toate funcțiile unui dispozitiv fără a utiliza un controler extern. Acest lucru economisește timp de dezvoltare și asigură un timp rapid de lansare pe piață.

Pentru un afișaj optim, seria F și seria iLCD Linux utilizează noul “LCD Pure”. Acestea se caracterizează prin ecrane IPS de înaltă rezoluție, foarte luminoase, care impresionează prin unghiul mare de citire, ceea ce înseamnă că la unghiuri de vizualizare oblice culorile aproape că nu se schimbă. Pentru a menține strălucirea maximă și a optimiza gradul de utilizare, panoul tactil capacitiv este lipit optic, ca standard. În plus, acest lucru îmbunătățește considerabil lizibilitatea în lumina directă a soarelui.

O caracteristică specială este posibilitatea de personalizare a display-urilor. Se pot face modificări ale sticlei de acoperire pentru o protecție optimă, se pot aplica soluții adezive pentru o fixare ușoară sau se pot imprima pe spate culori și logo-uri pentru o mai mare valoare de recunoaștere.

demmel products

S-ar putea să vă placă și