Un nou acord global privind lanțul de aprovizionare are ca rezultat un portofoliu larg de produse de memorie, disponibile direct din stoc

by donpedro

Pentru a răspunde cererii în continuă creștere a clienților pentru soluții avansate de dispozitive de memorie non-volatile, Mouser Electronics, Inc. a devenit acum distribuitor autorizat pentru GigaDevice. Acoperind tehnologiile de memorie SPI NOR, SPI NAND și memorii flash paralele NAND, produsele GigaDevice sunt capabile să abordeze o gamă largă de aplicații embedded. Acestea includ industria auto, electronice de consum, Internet of Things, aplicații industriale, echipamente mobile și echipamente calcul, precum și infrastructură de rețea și telecomunicații.

Printre multitudinea de produse stocate de Mouser se numără și memoriile flash GD25 SPI NOR. Această familie este disponibilă în patru variante de tensiuni diferite, și oferă noi repere în ceea ce privește rezistența și fiabilitatea operațională – suportând 100.000 de cicluri de scriere/ștergere și o perioadă de păstrare a datelor de 20 de ani. Familia include recent anunțata serie de memorii flash de mare viteză GD25LT quad NOR, plus seria de mare viteză GD25LX (aceasta este optimizată pentru scenarii care necesită citire/scriere rapidă a unor cantități masive de cod). Punctul culminant al acestei familii este dat de seria GD25WDxxCK, care include cele mai mici capsule din industrie – USON8 de 1.5 mm × 1.5 mm (cu 60% mai mici decât capsulele USON8 existente de 3 mm × 2 mm).

Pe lângă acestea, familiile de memorii flash GD5F SPI NAND și GD9F paralel NAND oferă înalte capacități de stocare și de performanță necesare în aplicațiile de stocare a datelor multimedia pe telefoane mobile, set-top box-uri, carduri de date, televizoare etc. Aceste produse sunt disponibile în două opțiuni de tensiune, cu densități de până la 4-Gbiți (familia GD5F) sau 8-Gbiți (familia GD9F). Familia GD5F cu număr mic de pini oferă niveluri ridicate ale frecvențelor de ceas, de până la 120-MHz, plus viteze de I/O quad (four-bit data bus) care ating 532 Mbiți/s.

Mai multe informații găsiți aici.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu