UN ACCESS POINT. POSIBILITĂȚI INFINITE.

by donpedro

AP 8132 MODULAR
802.11N ACCESS POINT

Este vorba despre aplicații. Aplicații care vă ţin pe dumneavoastră conectat cu clienţii. Acestea sprijină și împuternicesc angajații dumneavoastră de pe teren. Vă ajută să maximizați eficiența operațională și reducerea costurilor. În orice
industrie activați – comerţ cu amănuntul, restaurante, sănătate sau oricare alta – în ziua de azi aveți nevoie de tot mai multe aplicații care sunt accesate pe echipamentele mobile, cum ar fi terminale portabile, smartphone-uri, tablete, utilizând cele mai puternice rețele Wi-Fi din ziua de azi 802.11n.
Însă oricât de esențiale sunt acestea, implementarea de echipamente pentru aplicații care în mod normal sunt făcute pentru rețele cu fir – cum ar fi rețele de senzori, sisteme de trasabilitate RFID, Camere video IP și multe altele – poate fi o provocare. În cele mai multe cazuri sunt necesare cablarea și alimentarea fiecărei aplicaţii. Aceasta poate fi costisitoare din punct de vedere al echipamentelor și complexă din punct de vedere al implementării rețelei și al managementului.

PRIMUL AP MODULAR

AP-ul 8132 este primul access point modular din industrie. Design-ul inovativ al acestuia vă permine să-i atașați module pentru a-i extinde funcționalitatea peste cea a access point-urilor tradiționale. Acum puteți implementa AP 8132 să lanseze cu ușurintă aplicații bazate pe hardware, care pot reduce semnificativ costurile dumneavoastră de instalare și implementare. Cu interfața USB standard a acestuia, AP 8132 permite practic posibilități nelimitate pentru o gamă largă de aplicații pentru o varietate mare de implementări.

PREGĂTIT PENTRU AZI ȘI MÂINE

Arhitectura modulară unică a AP 8132 sporește promptitudinea dumneavoastră la necesitățile în continuă evoluție, făcându-l ideal pentru plaforme de ultimă generație pentru implementări de aplicații de vârf. Design-ul inovativ al acestuia acceptă până la două module atașate la bază, oferindu-vă flexibilitatea de a adăuga noi capabilități, transformând experiența utilizatorului și îmbunătățind productivitatea echipei dumneavoastră. Și pentru că structura dumneavoastră wireless este modulară, costurile sunt reduse pentru că nu mai aveți nevoie de rularea mai multor rețele paralele și alimentare separată.

Contact
Ioan Cojanu
ioancojanu@lthd.com

LTHD Corporation
70, Ardealul str.
RO-300153,Timisoara
www.lthd.com

Tel.: +40 356 401266; +40 256 201273; +40 729 009922
Fax: +40 256 490813
Mobil: +40 722 247882

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu