Transformator standard Offline – WE-UOST

by donpedro

Sursele în comutație sunt de ultimă oră, dar pentru transformatoarele offline de obicei necesită soluții specifice clienţilor. Dar de ce să alegeți soluții specifice și sensibile la preț când puteți alege soluții standard? Würth Elektronik este primul producător ce oferă componente pasive prin această nouă gamă de produse WE-UOST – Transformator standard Offline SMD care este disponibil pe stoc.
O gamă largă de transformatoare standard pot fi dezvoltate cu componente standard cum ar fi cele pentru Linear Technologie sau Power Integration folosite în 30 de surse în comutație diferite. Două bobine secundare permit un circuit paralel pentru a crește curenții de ieșire sau un circuit serie pentru a crește tensiunile de ieșire. O ușoară ajustare a buclei de control poate regla individual aproape orice tensiune de pornire. Această familie de produse este deosebit de interesantă pentru zona de consum, deoarece componentele sunt fără halogen (Halogen-free) și au o izolare foarte bună.
Aceste componente sunt disponibile pentru ieșire de până la 16W și frecvențe de comutare de 60 KHz la 150 KHz. Întreaga serie WE-UOST poate fi echipată complet automat și se livrează pe rolă.

C O N T A C T
Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos este parte a grupului Würth Elektronik și este divizia care se dezvoltă cel mai repede din grupul Würth.
Würth Elektronik eiSos este cel mai mare producător german de componente pasive. Würth Elektronik eiSos dezvoltă, produce și distribuie componente pasive și electromecanice pentru industria electronică. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate țările europene, precum și în Statele Unite, Asia și America de Sud. Fabricile de producție sunt situate în Europa, Asia și America. Gama de produse include componente EMC, inductoare, convertoare, componente HF, varistoare, transformatoare, conectori, elemente pentru alimentare, switch-uri.