Traco TPC120 vă oferă 120W ieftin şi eficient

by donpedro

Cu modulul Traco TPC120 CA/CC veți beneficia de o sursă de alimentare electrică fiabilă la un preț excelent, respectând în același timp cele mai noi reglementari în domeniul energiei (ErP).

Compania elvețiană Traco Electronic este cunoscută drept un producător de surse de alimentare electrică cu mod de comutare de înaltă calitate TracoPower utilizate chiar şi în centralele electrice etc. În portofoliul acestei companii puteți găsi diverse module CA/CC şi CC/CC ce respectă chiar şi cele mai stringente cerințe. Cu toate acestea, întrucât nu avem întotdeauna nevoie de caracteristici de top ci mai degrabă să zicem de „excelenta cale de mijloc”, în oferta Traco găsim serii cu un excelent raport calitate/preț. În această categorie este inclusă şi o noutate seria TPC cu o putere la ieșire de 30-120W.
În oferta noastră stabilă am adăugat versiunea cea mai puternică TPC120-112 şi TPC120-124 cu o putere la ieșire de 120W şi tensiune de ieșire de 12V sau 24V. Un important avantaj este că sursele de alimentare respectă cele mai recente reglementări în domeniu cu privire la eficienţa înaltă în întreaga gamă de putere (>87%) şi un consum de energie scăzut în modul standby de sub 0.3 sau 0.5W (în funcție de tip). Ele pot fi montate pe o șină-DIN sau pe perete cu ajutorul unei plăcuţe de fixare din plastic. Tensiunea de ieșire ajustabilă de 12-15V sau 24-28.8V permite reglarea sursei conform necesitaților dumneavoastră.

„Sursa de alimentare universală ar trebui să aibă şi o intrare universală” – un astfel de slogan este valabil şi pentru seria TPC deoarece tensiunea de intrare poate fi CA sau chiar CC într-o gamă vastă (85-264VAC/ 90-375VDC). La versatilitatea utilizării contribuie şi ieșirea „Power Good”, nivelul scăzut de zgomot precum şi protecția împotriva supraîncărcării şi scurtcircuitelor. Modulul opțional TPC-REM240 pentru operare paralelă şi redundantă este de asemenea disponibil. Așa cum ne-a obișnuit marca TracoPower, sursele de alimentare electrică au un întreg set de aprobări internaționale privind siguranța şi o carcasă fabricată din plastic cu auto-stingere (UL94V-0) care contribuie la o utilizare în siguranță a acestora.

Informații detaliate vă stau la dispoziție în fişa de date TPC şi în scurta prezentare a surselor de alimentare electrică Traco.

Avantaje / Caracteristici

:
1. Surse de alimentare electrică universale CA/CC cu un raport excelent calitate/preț
2. În stoc versiunile 120W/ 12V/8A şi 120W/24V/5A
3. Respectă directiva Europeană ErP, < 0,5W în stand-by 4. Eficienţă ridicată în întreaga gamă de putere 5. Montare fiabilă pe șină-DIN şi pe perete 6. Tensiune de ieșire ajutabilă 7. Semnal „Power Good” 8. Control Pornit/Oprit de la distanţă 9. Nivel scăzut de zgomot 10. Protecție împotriva supraîncărcării şi scurtcircuitelor 11. Gamă de temperatură de operare de la -25 la +70°C 12. Este disponibil şi un modul pentru operare paralelă şi redundantă 13. Aprobări internaționale privind siguranța Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com SOS electronic
www.soselectronic.com